Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Fluixos resultats dels equips de la pedrera del Nou Bàsquet Alzira este passat cap de setmana. Només es van imposar en els seus enfrontaments el júnior masculí al B.C. Meliana Proconsal (57-31), el cadet masculí a la pista del C.B. Xàtiva (29-64) i el benjamí davant del C.B. Moixent “B” (60-10). Menys sort van tindre la resta d’equips, els tres infantils i l’aleví grana, que no van poder superar amb èxit els seus compromisos.

JÚNIOR MASCULÍ

Nou Bàsquet Alzira 57-31 B.C. Meliana Proconsal

Una nova victòria en un bon partit en línies generals del conjunt que entrena Pablo Brocca, en esta ocassió contra el B.C. Meliana. El partit va arrancar amb moltes imprecissions per part dels dos equips. El Nou Bàsquet Alzira tractava d’aprofitar la seua velocitat en la transició, cometent alguna que altra errada fruit de la precipitació. Malgrat tot, els primers avantatges en el marcador van ser per als alzirenys (7-0, 15-6).

A poc a poc, els júniors van anar incrementant el seu nivell defensiu, cosa que va fer molt difícil al Meliana trobar bones opcions de tir. Això va permetre als nostres jugadors imprimir-li molta velocitat al seu joc en atac, eixint al contraatac i anotant amb fluïdesa. Al descans el partit estaba ben encarrilat (31-13).

En la represa, el Nou Bàsquet Alzira va mantindre el to defensiu i l’avantatge es va disparar fins al 51-20 amb el qual es va tancar el tercer període. En l’últim quart, els alzirenys van baixar un poc el ritme i els visitants van retallar les diferències, però van acabar emportant-se un triomf que suposa un nou pas endavant de tot l’equip.

CADET MASCULÍ

C.B. Xàtiva 29-64 Nou Bàsquet Alzira

En la matinal del dissabte, els jugadors que entrena Pablo Brocca es van imposar en la seua visita a la pista del C.B. Xàtiva. Un inici arrollador amb un 0-13 de parcial feia pensar que el Nou Bàsquet Alzira tindria un partit molt còmode. Però no va ser així. Després d’acabar el primer quart amb un marcador favorable de 5-23, els jugadors alzirenys van caure en un excés de confiança que van aprofitar els locals per a emportar-se el segon parcial i arribar al descans amb un marcador de 21-35.

En el començament de la segona part, gràcies a la defensa i, més concretament a la pressió sobre els bases locals, els jugadors alzirenys van aconseguir véncer la resistència del seu rival i ampliar l’avantatge al final del tercer quart (23-53). El tram final del partit va servir per a certificar la victòria dels nostres cadets, als qual els espera la pròxima jornada un rival dur, el Nou Bàsquet Xàtiva.

INFANTIL MASCULÍ

Equip Mixt Aldaia 77-63 Gruphac Arquitectura Alzira

Partit complicat el que va enfrontar al Gruphac Arquitectura contra el líder invicte del grup, l’Equip Mixt Aldaia.  Els nombrosos errors dels jugadors entrenats per Alberto Lahoz en els llançaments prop de cistella van marcar el resultat final. El partit va resultar molt igualat en la primera meitat, amb dos conceptes de joc totalment contraposats: el Gruphac mostrava un joc dinàmic en atac amb bons moviments i una defensa intensa que podia parar a un Aldaia que només feia mal per mitjà dels seus jugadors interiors. Així, al descans es va arribar amb empat al marcador (33-33).

En la represa, els jugadors alzirenys van portar la iniciativa i es van posar per davant en el marcador (41-45). Però, tot seguit, diverses errades de concentració en defensa i un baix percentatge en els llançaments de camp, van permetre a l’Aldaia anotar un parcial de 12-0 que va decantar el partit del seu costat. El Gruphac va començar a anar a remolc i el desavantatge es va disparar fins als dèsset punts, que es van reduir fins al definitiu 77-63.  Un derrota que ha de servir de toc d’atenció per als jugadors alzirenys de que no es poden relaxar en este tram final de lliga.

C.D. Monte-Sion Torrent 88-32 Nou Bàsquet Alzira Grana

Derrota de l’infantil masculí grana en la seua visita a la pista del tercer classificat per un clar 88-32. El conjunt local va imposar des del començament un ritme de joc i d’anotació alts que els jugadors entrenats per Quique Camarena no van poder mantindre.

A més, el nivell defensiu del Torrent va posar moltes dificultats als nostres infantils per a trobar bones posicions de tir. Això va permetre als locals traslladar molta velocitat al seu joc d’atac i anotar amb fluïdesa. Al descans, l’encontre totalment decantat a favor del Torrent. Després d’este resultat, als infantils els toca refer-se per a rebre la pròxima setmana a un altre dels “cocos” de la categoria, el Nou Bàsquet Xàtiva.

INFANTIL FEMENÍ

Ciudad Ros Casares “B”  70-18 Nou Bàsquet Alzira

Partit molt complicat el que havia de disputar este cap de setmana l’infantil femení davant del líder invicte, el Ciutat Ros Casares “B”, que es va acabar emportant una victòria amb facilitat. Les valencianes van imposar un alt ritme de joc des de l’inici.

Com en el partit d’anada, la defensa pressionant del Ros Casares provocava nombroses pèrdues de baló i un escàs percentatge en els llançaments de les nostres infantils. Amb esta dinàmica les locals van decantar prompte el partit al seu favor. Un resultat que entrava dins del previst i que no ha de desanimar a les jugadores entrenades per Inma i Melissa a continuar progressant perquè tenen molt marge de millora per davant.

ALEVINS
EMBA L’Alcúdia 40-26 Nou Bàsquet Alzira Grana

Els jugadors que entrena Javi Valera no van tindre un bon dia en la seua visita a la pista de l’EMBA L’Alcúdia. Els alevins van acusar el mal inici de partit. La falta de concentració defensiva i les imprecissions en el passe, unides a la falta d’encert de cara a cistella, van propiciar que l’equip local se n’anara al descans amb un marcador favorable de 28-13.

En la represa, es va mantindre la mateixa tònica i la diferència es va incrementar per damunt dels vint punts (36-15). En els últims dos períodes, els jugadors alzirenys van reaccionar i van retallar un poc les diferències, però l’avantatge aconseguit pels alcudians en la primera part va resultar decisiu per al resultat final (40-26). Ara toca afrontar els entrenaments amb més il·lusió i ganes per a continuar progressant.

BENJAMÍ
Nou Bàsquet Alzira 60-10 C.B. Moixent “B”

Circumstància curiosa la que es va produir en la matinal del dissabte al pavelló Fontana Mogort. El conjunt visitant,  el C.B. Moixent “B”, es va presentar per a jugar el partit amb només sis jugadores i sense entrenador. Al final,  a sol·licitud d’un dels pares del Moixent es va acabar disputant el partit.

Amb la victòria ja a la butxaca, el Nou Bàsquet Alzira, que esta setmana tenia l’equip al complet, va cedir al conjunt visitant a tres jugadors per tal d’igualar un poc partit. I així va ser. L’encontre va discòrrer molt igualat en tot els quarts. L’aportació anotadora dels jugadors “cedits” pel tècnic alzireny José Borrull va ser fonamental per a que el Moixent aguantara el fort ritme dels nostres benjamins. Al final el triomf va ser per als nostres per un resultat final de 61-48.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials