Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El sènior B va encadenar la sisena victòria consecutiva dissabte passat, però no li va resultar gens fácil, ja que va necessitar una pròrroga per a imposar-se a un Llosa Bàsquet que sembla que li té presa la mida al conjunt que entrena José Borrull. Amb esta victòria, l’equip alzireny es consolida en la tercera posició del grup D de la Segona Zonal, a una victòria del segon classificat, el Juventut Xàbia, però amb dos partits disputats menys.

El Nou Bàsquet Alzira va començar el partit de forma dubitativa, desencertat en el tir i sense la intensitat defensiva que van exhibir en partits anteriors. Això va permetre que els visitants es posaren prompte amb avantatge en el marcador, una diferència que a falta de tres minuts per a finalitzar el primer quart va arribar al 7-16. Dues cistelles en els instants finals van servir per a acurtar diferències al final del primer parcial (11-16).

El conjunt alzireny no estava concentrat i no tenia la intensitat de dies anteriors. El Llosa Bàsquet va anotar quatre cistelles quasi consecutives i es va col·locar amb el màxim avantatge en el partit, onze punts dalt (13-24). A partir d’este moment, van vindre els millors minuts del Nou Bàsquet Alzira, que, gràcies a un parcial de 13-0, va aconseguir reduir el desavantatge, i inclús va posar-se per davant (26-24). La pressió funcionava, es recuperaven balons i es podia córrer al contraatac. Però una cistella dels visitants sobre la botzina va posar l’empat amb què es va arribar al descans (33-33).

Després del pas pels vestidors, el partit es va igualar amb un intercanvi de cistelles per part de tots dos equips i avantatges que no superaven els quatre punts per cap de les dues bandes. Amb la màxima igualtat, es va arribar als instants finals amb un avantatge de 50-53 a favor dels visitants, però un triple de Villa va posar l’empat de nou en l’electrònic. Després d’una bona defensa, els nostres sèniors van disposar d’una darrera possessió per a endur-se la victòria, però en una polèmica actuació, l’àrbitre no va xiular cap falta personal en l’últim atac i es va arribar a la pròrroga.

En el temps extra, els jugadors entrenats per José Borrull van anar sempre per davant en el marcador i van establir un màxim avantatge de vuit punts en apenes un minut (61-53), però el Llosa Bàsquet no es va rendir i es va acostar fins a un punt. Finalment, el major encert dels nostres sèniors en els instants finals els va donar la victòria (68-64). Al remat, important victòria del sènior B que la pròxima jornada ha de visitar la difícil pista del C.B. Algemesí “B”, en un partit que ha de començar a aclarir les coses en la part alta de la classificació. Enhorabona, xicons!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials