Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Després de tres victòries consecutives de les jugadores entrenades per Fran Pérez “Villa”, l’Alzicapital Nou Bàsquet Alzira afrontava este cap de setmana un enfrontament complicat, més que per la potència del rival pel fet de tindre quatre baixes i disposar de només sis jugadores en planter.

El començament del partit va estar marcat per les alternatives en el marcador. El domini del joc interior i la velocitat van permetre a l’Alzicapital portar el ritme del partit en els primers minuts (6-2). Però les jugadores visitants no van tardar a reaccionar, empatant primer i arribant al final del primer quart amb un mínim avantatge (10-12). La millor notícia per a les alzirenyes en el primer parcial era que les pivots visitants començaven a carregar-se de faltes personals.

En canvi, el segon període va ser el millor de l’Alzicapital. Les jugadores alzirenyes van portar el ritme del joc en tot moment, amb un control quasi absolut del rebot i vàries eixides al contraatac. El domini en el joc interior de Laura en les dues zones permetia aconseguir cistelles fàcils prop de l’anella i portava al conjunt alzireny a portar el comandament del partit. A més, el bon treball en tasques defensives de Mar i Neus sobre la millor jugadora de les visitants feia que al Benifaió li costara molt més anotar. Al descans es va arribar amb un resultat de 35-25, que feia concebir esperances de victòria.

En la represa, en canvi, el Benifaió va saltar a la pista disposat a reduir diferències. La defensa pressionant de les visitants va començar a crear problemes a les jugadores alzirenyes. L’Alzicapital tenia molts problemes per a atacar la defensa plantejada per l’entrenador visitant, però aguantava per davant en el marcador (43-39, minut. 25).

A partir d’este moment, el cansament i les faltes personals van començar a passar factura a les nostres jugadores. El Benifaió va aprofitar l’ocasió per a acabar el tercer quart per davant en el marcador (45-49).

Entre el final del tercer període i el començament del quart, el conjunt visitant va anotar un parcial de 1-18 en apenes vuit minuts, que li donava un màxim avantatge de dotze punts quan faltaven cinc minuts per al final del partit, una diferència a tots llums injusta després de l’inmens treball de les nostres jugadores sobre la pista.

No obstant això, quan el partit semblava sentenciat, les jugadores de l’Alzicapital encara van tirar de casta i en un últim esforç van retallar la diferència fins al 54-59. Una cistella final de Melissa va deixar el marcador en el definitiu 57-63. Al final, derrota de l’Alzicapital en un partit en el que les nostres jugadores van meréixer molt més.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials