Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
ALZIBET-CB OLIVA

L'Alzibet va recuperar les bones sensacions en el partit contra el C.B. Oliva.

El sènior masculí Alzibet Nou Bàsquet Alzira va aconseguir la victòria en el seu partit d’este passat cap de setmana davant del C.B. Oliva per un contundent 86-58, en partit corresponent a la divuitena jornada de la lliga de Preferent. El conjunt que entrena Alberto Lahoz va recuperar la frescura de les primeres jornades de lliga i, amb una notable superioritat, va sumar la segona victòria consecutiva.

Durant tota la setmana, les baixes de jugadors importants van sembrar els dubtes en l’equip alzireny i, a poc de començar el partit, el panorama no pintava gens bé. Però els jugadors es van oblidar dels problemes i van saltar a la pista amb ganes, recuperant el seu joc basat en transicions ràpides.

Enfront es van trobar amb un C.B. Oliva que, dominant el joc interior i corrent més que els locals, es va posar ràpidament per davant en el marcador. L’Alzibet només podia anotar amb llançaments des de la mitja distància d’Alberto Tejedor, que va sumar 8 dels 11 punts aconseguits per l’equip en el primer quart. Els primers deu minuts es van acabar amb el màxim avantatge dels visitants (11-19).

En el començament del segon quart, a poc a poc, l’Alzibet va anar reduint el desavantatge fins a posar-se per davant en el marcador (29-28). L’Oliva es va mantindre en el partit fins a l’empat a 33, però a partir d’este moment, els jugadors alzirenys van anar posant terra de per mig fins al final del partit. Al descans es va arribar amb un marcador de 40-36.

En la represa, l’avantatge dels locals es va disparar fins al 61-38 que reflectia el marcador al final del tercer quart. Malgrat la diferència entre els dos equips, el conjunt alzireny va continuar movent bé el baló i trobant bones posicions de llançament. La defensa en zona plantejada per l’Oliva en un intent de tallar la sagnia ja no era efectiva i es veia desbordada per tots els jugadors locals. A més, l’immens treball rebotejador de Kiko i Juanlu va permetre a l’equip alzireny disposar de segones opcions en atac, que no desaprofitaren.

En l’últim període, l’Alzibet va saber administrar el seu avantatge i va mantindre el ritme de joc fins al final. Llevat del primer quart, els jugadors alzirenys van jugar trenta minuts al nivell dels primers partits de la temporada. Les bones sensacions tornaren a la graderia, la pressió defensiva va funcionar i l’equip va córrer la transició.

L’alta efectivitat en els llançaments de mitja distància i en els tirs lliures van servir per a doblegar a un equip com l’Oliva que va apostar per un joc ràpid, però la falta d’encert en els tirs, sobre tot en la segona meitat, els va condemnar a una derrota massa abultada pel que es va vore a la pista. Al final, una victòria merescuda per a l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira, que ha de refrendar els símptomes de recuperació la pròxima jornada a la complicada pista del C.B. Algemesí.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials