Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Mala jornada per als equips de la pedrera del Nou Bàsquet Alzira este cap de setmana. Les úniques alegries de la jornada les van donar l’infantil femení que va aconseguir la victòria, la quarta en este començament d’any, davant del Carcaixent, i els benjamins, que van guanyar a la pista del C.B. Genovés. La resta d’equips afrontaven una jornada molt complicada i no van tindre sort en els seus enfrontaments.

JÚNIOR MASCULÍ
C.B. Sueca Ingest 62-42 Nou Bàsquet Alzira

Bernat Cases

Bernat intenta penetrar a cistella entre jugadors locals.

El conjunt que entrena Pablo Brocca visitava la vesprada del dissabte la pista del líder, el C.B. Sueca, que només ha perdut un partit en el que portem de lliga. Els alzirenys es veren sorpresos per la defensa plantejada per l’equip local i van acusar el mal inici en el primer quart, que es va tancar amb un resultat de 20-6. Les coses milloraren en el segon parcial, amb un Nou Bàsquet Alzira més concentrat en les tasques defensives i amb més paciència en els seus atacs, i van reduir el desavantatge per a arribar al descans amb un resultat de 34-24.

En la segona part, els jugadors locals van continuar portant el ritme, amb avantatges que rondaven els deu punts. Però en el tram final del partit, amb un desavantatge de només vuit punts, els júniors va acusar l’esforç realitzat. Les imprecissions i la falta de concentració en defensa van passar factura, i el Sueca no va desaprofitar l’oportunitat de trencar el partit i emportar-se una nova victòria per 62-42.

CADET MASCULÍ
Nou Bàsquet Alzira 50-74  Nou Bàsket Xàtiva

Partit complicat el que havia d’enfrontar als cadets contra el Nou Bàsket Xàtiva i que es va resoldre a favor dels visitants per un clar 50-74. El conjunt visitant va imposar d’eixida un ritme defensiu que va provocar molts problemes als nostres cadets per a trobar bones opcions de tir. A més, la pressió a tota la pista, permetia al Nou Bàsket Xàtiva recuperar balons, traslladar molta velocitat al seu joc en atac i anotar amb fluïdesa, gràcies també al seu domini en el rebot.  Amb esta dinàmica, es va arribar al descans amb un marcador de 27-47.

En la segona meitat, el Nou Bàsket Xàtiva va prescindir dels jugadors de l’equip de categoria autonòmica que reforcen al de zonal, i l’encontre es va igualar. Els cadets van poder anotar amb més facilitat, però no van aconseguir reduir el desavantatge en un partit que va estar controlat en tot moment pels visitants fins a arribar al definitiu 50-74.

INFANTIL MASCULÍ
Gruphac Arquitectura Alzira 59-61 San José

Els Infantils del Gruphac jugaren dissabte al Palau d’Esports contra el San José i sembla que la magnificència de l’escenari va impressionar més als locals que als de València. Si be en el partit d’anada els alzirenys s’havien imposat per 12 punts, ja es preveia que este anava a ser un partit difícil… i tant que ho va ser.

L’inici va resultar molt igualat encara que sempre amb els blaugrana per davant amb diferències que no se n’anaven més enllà dels 5 punts. En el quart període, de la mà de Jesús, que en eixos cinc minuts anotava13 punts, semblava que els d’Alzira podien trencar el partit, arribant al descans 12 punts dalt (38-26). Sense desenvolupar un gran joc, el Gruphac tenia el partit perfectament encarrilat.

Però res més lluny d’això. Dos períodes nefastos en els quals els alzirenys no aconseguiren un sol punt ficaren als de València un altra vegada dins el partit. La prematura eliminació de Jesús en el sisé temps complicava encara més les coses per als locals que jugaven sense ordre, encert ni intensitat. Els últims deu minuts van registrar alternatives constants en el marcador. A falta de dotze segons una cistella d’Oscar posava al Gruphac un punt per dalt. Malgrat haver jugat un dels pitjors partits de la temporada la victòria podia quedar-se a casa. Però el San José havia donat sobrades mostres que és un equip que mai no llança la tovallola i després d’un temps mort, en l’últim segon transformava un triple que els donava la victòria.

Esta derrota complica al Gruphac la classificació per a la fase d’ascens a autonòmica, encara que no la fa impossible. Un cert canvi d’actitud sense confiar-se mai i una major fortalesa mental seran indispensables per afrontar l’últim tram de la lliga. Encara no hi ha res perdut. A seguir treballant!

INFANTIL FEMENÍ
Nou Bàsquet Alzira 38-34 EEM Carcaixent 

L’única alegria de la jornada del dissabte la va donar l’infantil femení, que es va imposar per un ajustat 38-34 al Carcaixent. Després del domini inicial de les jugadores entrenades per Inma i Melissa, l’equip visitant, més encertat en el tir, va començar a imposar el seu ritme i es va posar per davant amb un màxim avantatge de 8-15. No obstant això, el bon treball de les jugadores alzirenyes en els últims minuts de la primera part, els va permetre arribar al descans amb un marcador de 18-21. 

En la represa, va continuar amb la mateixa tònica. El Carcaixent va saltar a la pista més concentrat i va augmentar el seua avantatge (21-27). Però les nostres jugadores, amb una defensa més intensa, van ser capaces de reaccionar i donar-li la volta al marcador. Als últims cinc minuts es va arribar amb un avantatge mínim a favor del Nou Bàsquet Alzira, però el major encert en el tir de les nostres infantils els va acabar donant la victòria. En resum, un important triomf de les infantils, el quart en este començament d’any, davant d’un equip que en la primera volta els havia guanyat per 36 punts d’avantatge. 

ALEVÍNS
Nou Bàsket Xàtiva 91-43 Nou Bàsquet Alzira blau

Partit complicat el que havien de jugar els alevins a la pista del líder, el Nou Bàsket Xàtiva, amb un objectiu clar: treballar i millorar el resultat de l’anada. L’equip local va començar amb un defensa pressionant a tota la pista que posava en dificultats als nostres alevins, però un temps mort demanat per Villa va servir per a reconduir la situació. El Nou Bàsquet Alzira començava a superar la pressió amb passes en lloc de bot de baló, però no era suficient i els locals adquirien un avantatge considerable (39-10). Abans d’arribar al descans, els nostres alevins van apretar en defensa i, amb un joc senzill i pràctic, van tallar la sagnia (54-25).

En la represa, els locals van tornar a pressionar en tota la pista, moltes vegades amb faltes que l’àrbitre no assenyalava, i la diferència continuava augmentant. Els jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa” no es van vindre avall i encara reduiren la diferència. L’últim període va ser una lluita de poder a poder entre un equip local que volia aconseguir els cinquanta punts d’avantatge necessaris per a tancar l’acta, com havia fet en l’anada, i els visitants, que volien impedir-ho. Al final, el Nou Bàsket Xàtiva va endur-se la victòria per 91-43, però sense aconseguir el seu objectiu.

Bàsquet Alzira Grana 20-69 Bàsquet Cullera

L’aleví grana no va poder aconseguir la primera victòria en la segona fase davant d’un gran Bàsquet Cullera. De nou, els alevins van acusar un mal inici de partit. La falta de concentració en defensa, les imprecissions en el passe i la falta d’idees en atac, van propiciar que l’equip visitant tinguera l’encontre controlat al descans (13-34).

En la represa, es va mantindre la mateixa tònica i els nostres alevins tenien molts problemes per a inquietar la cistella rival. El treball realizat en els entrenaments durant la setmana no trobava la seua plasmació a la pista. Després d’este resultat, toca tornar al entrenaments amb més força si cap, perquè la lliga no s’ha acabat i encara queden molts partits per davant. Ànim a tots!!!

BENJAMÍ
C.B. Genovés 40-56 Nou Bàsquet Alzira

Molt bon partit el que van disputar la matinal del diumenge dos dels millors equips de la Lliga Intermunicipal de Benifaió, el C.B. Genovés i el Nou Bàsquet Alzira, que finalment es va decantar a favor dels nostres benjamins per xicotets detalls. Els jugadors entrenats per José Borrull van dur el control en el joc ofensiu en l’inici del partit, impedint als locals portar el ritme.

La igualtat en els dos primers períodes va ser màxima, però en el tercer quart el domini dels alzirenys va ser manifest. El Nou Bàsquet Alzira va aconseguir una xicoteta renda, que va ser capaç de mantindre durant tot l’encontre. Al final, el triomf va ser per als nostres per un resultat final de 40-56.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials