Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El sènior B continua amb la ratxa de victòries després de véncer dissabte passat a la pista del C.B. Algemesí per 40-53, i es consolida en la tercera posició del grup D de la Segona Zonal, a una victòria del segon classificat, el Juventut Xàbia, però amb un pàrtit disputat menys. El conjunt entrenat per José Borrull tenia una dura prova davant d’un rival que comptava tots els partits com a local per victòries i que havia fet de la seua pista un autèntic fortí.

El Nou Bàsquet Alzira va començar l’encontre sense la tensió necessària, amb moltes dificultats per a atacar la defensa en zona plantejada per l’Algemesí i desencertat en el tir, i l’equip local ho va aprofitar per a establir els primers avantatges en apenes cinc minuts (8-2). Però, amb els pas dels minuts, els alzirenys es van anar clavant en el partit i van acabar el primer quart en taules en l’electrònic (11-11).

En el segon quart, la defensa alzirenya va començar a funcionar, ofegant l’atac de l’Algemesí, però la falta de dinamisme en els atacs i les pèrdues de baló eren les claus que impedien marcar diferències. En els minuts finals, dos triples consecutius de Villa permetien als nostres sèniors anar-se’n als vestidors amb una xicoteta renda (20-28).

Després del pas pels vestidors, el Nou Bàsquet Alzira va començar colpejant primer, amb un triple de Vicent que col·locava el màxim avantatge en el marcador fins al moment. En un partit que es caracteritzava més pels errors que pels encerts, els jugadors dirigits per José Borrull van aconseguir parar a l’equip local amb una bona defensa que no els deixava trobar opcions còmodes de tir. Els alzirenys es mantenien per davant, amb diferències que no baixaven dels dotze punts, gràcies a l’aportació anotadora de Ferran des de la pintura, i d’un encertat Alberto. Al final del tercer període, el partit estava controlat, però no decidit (33-45).

En el començament de l’últim quart, l’Algemesí es va posar en zona, va pujar línies i va començar a pressionar a tota la pista. El Nou Bàsquet Alzira es trobava atascat i sense idees en atac, i els locals es van acostar a nou punts a falta de cinc minuts (36-45). Però un triple d’Alberto i tres recuperacions de baló consecutives de Villa en defensa van servir per a certificar una nova victòria dels sèniors. Al final, important victòria en la pista del quart classificat, que comença a clarificar les coses en la part alta de la classificació. Enhorabona, xicons!!!

3 comentarios para “EL SÈNIOR B ASSALTA EL FORTÍ D’ALGEMESÍ”

 • Fran says:

  Enhorabona xicons i ara a pel Gandia, pero sense relaxar-se

 • Pep says:

  Pelotaaaaaaaaaaaaaaaa.

 • Alatchachian says:

  Los “viejos rockeros” siguen dando guerra. Siete victorias seguidas y sumando. Y además, vuelve Alberto “Chocolate Blanco” Lahoz, con sus recitales de asistencias imposibles: pases mirando hacia el otro lado, de espaldas, pases picados por el centro de la zona, contragolpes vertiginosos, etc. Lástima que sus compañeros no supieran interpretar los pases, que si no… Jajajajaja

  A ver si en el próximo partido en nuestra “Fonteta”, “Chocolate Blanco” sigue recuperando su mejor nivel y podemos disfrutar de nuevo de todo su repertorio, que es muy variado y de calidad. Y a sus compañeros, a ver si se ponen las pilas y empiezan a interpretar mejor su juego y sus pases. Jajajajajajaja

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials