Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’Alzicapital Nou Bàsquet Alzira afrontava un desplaçament complicat a la pista del C.B. l’Alfàs. Els dos equips, empatats en la classificació fins la jornada d’ahir, van saltar a la pista conscients del que representava poder guanyar el partit. L’enfrontament es preveia dur i així ho va ser, sobre tot tenint en compte que l’Alzicapital es va desplaçar a l’Alfàs del Pi amb només set jugadores.

L’encontre va arrancar amb un primer intercanvi de cistelles. Les jugadores entrenades per Fran Pérez “Villa” aconseguien xicotets avantatges (5-7, minut 7), però l’equip local, a poc a poc, va anar retallant la diferència i es va posar per davant al final dels primers deu minuts (11-9).

Lentament el conjunt local va anar incrementant l’avantatge al seu favor. Les errades defensives de les nostres jugadores i les dificultats per a tancar el rebot defensiu van permetre a les locals augmentar la diferència (22-16, minut 19) i es va arribar a l’equador de l’encontre amb deu punts d’avantatge, després de dos mals atacs de les alzirenyes en l’últim minut (26-16).

El panorama va canviar en la represa. L’Alfàs va aconseguir canviar la dinàmica. Va ser en el tercer quart quan el partit va acabar per decantar-se del costat del C.B. l’Alfàs. La falta de concentració en defensa de les nostres jugadores afavoria situacions d’avantatge que les locals no desaprofitaven.

A més, davant de la major intensitat defensiva de l’Alfàs, empleant-se amb duresa amb la permissivitat arbitral, l’atac de l’Alzicapital començava a donar senyals de passar per moltes dificultats.  L’excés de precipitació i les preses de les jugadores entrenades per Villa contribuiren a que la diferència es disparara fins al 50-26, després que el tercer quart acabara amb un parcial de 24-10.

L’últim període va servir per a certificar la victòria del C.B. l’Alfàs. L’Alzicapital va tirar d’orgull i, gràcies al joc interior, de la mà de Laura i Susana, va maquillar el resultat, imposant-se en el darrer parcial (13-16). El resultat final de 63-43 serveix per a desfer l’empat en la classificació entre els dos equips. La pròxima jornada, l’equip dirigit per Villa té una difícil papereta amb la visita del  líder, el C.B. Dènia.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials