Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Juanlu

Juanlu està adquirint cada vegada més protagonisme en el joc de l'Alzibet, gràcies al seu inmens treball sota els taulers.

El sènior masculí Alzibet Nou Bàsquet Alzira va superar sense moltes complicacions al C.B. Algemesí per 56-77, en partit corresponent a la denovena jornada de lliga, en un duel comarcal molt còmode per als alzirenys. D’esta manera, l’equip entrenat per Alberto Lahoz encadena la tercera victòria consecutiva, que permet vore la llum en el túnel després del mal inici d’any.

Els alzirenys van apretar d’eixida, amb Juanlu fent mal davall els taulers, capturant rebots ofensius i molt inspirat en atac. El marcador se’n va anar ràpidament fins al 2-15, fet estrany per a un equip com l’Alzibet que ens té acostumats a concedir avantatges al principi dels partits, que després ha d’anar remuntant.

En esta ocasió, el Nou Bàsquet Alzira li va imprimir molta més intensitat al partit des del bot inicial, controlant la situació amb una forta defensa, dominant el rebot i aprofitant la velocitat en la transició amb la parella formada per Rafa Ros i Amadeo. El sacrifici defensiu dels hòmens d’Alberto Lahoz, amb constants ajudes, obligava a l’Algemesí a realitzar tirs forçats. Tot este esforç li va servir a l’Alzibet per a acabar el primer quart per davant (11-22).

Juancar

Juancar tornava a l'equip en el partit contra l'Algemesí.

No obstant això, en el segon quart l’Algemesí es va encomanar a la defensa i amb un augment de la intensitat va aconseguir frenar als visitants. Una major consistencia defensiva que va tallar el ritme anotador de l’Alzibet i va tornar a ficar als locals en el partit. L’Algemesí va aprofitar per a retallar el desavantatge i situar-se a quatre punts (22-26, 25-29). Incapaç de desmuntar la defensa local, l’Alzibet ho va fiar tot al seu bon dia en els llançaments exteriors i amb tres transicions consecutives va recuperar novament l’avantatge d’onze punts al descans (31-42).

Després del pas pels vestidors, Rafa Ros prenia la responsabilitat en atac i mantenia l’avantatge en l’electrònic (33-46, minut 22). Però, lluny de rendir-se, l’Algemesí va arrancar amb força el tercer quart, i amb un parcial de 5-0 va aconseguir reduir el desavantatge a un 38-46, que va donar ànims als locals. Entre les faltes i les pèrdues, l’Alzibet s’atascava en atac i el tècnic alzireny es veia obligat a demanar un temps mort que va tindre un efecte immediat. Els visitants van tornar a apretar en els minuts finals per a arribar dotze dalt a l’últim quart (45-57), després d’un parcial de 14-15 en el tercer quart.

L’Alzibet va sentenciar el partit en l’inici de l’últim període amb un parcial de 0-12 que li va portar a un 47-69, davant del qual els algemesinencs es van quedar sense arguments per a continuar plantant batalla i van baixar definitivament els braços. Un triple d’Alberto Tejedor va servir per a posar la màxima diferència en el marcador (50-74), Al final, una victòria més fàcil del que cabia esperar en un principi per a l’Alzibet, que a poc a poc va recuperant les sensacions i el joc de principi de temporada. Enhorabona, xicons!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials