Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

JÚNIOR MASCULÍ

Nou Bàsquet Alzira 45-51 C.B. Anna

Bernat Cases

Carlos entra a cistella en el partit contra el C.B. Anna.

Partit en el qual estaba en joc la tercera posició de la classificació i en el qual els nostres júniors no va poder aguantar el ritme que des del primer moment va imposar el C.B. Anna, tant en defensa com en atac. Quasi des del principi, el desavantatge es va situar per damunt dels deu punts, que donaren pas a un marcador de 15-29 al descans.

En la represa, el conjunt que entrena Pablo Brocca va saltar a la pista més concentrat i, amb una major facilitat per a anotar es va emportar el tercer parcial per 26-13 i afrontava l’últim període amb opcions (31-42). Però un mal començament del quart, en el qual els alzirenys van encaixar un parcial de 0-9, va posar el màxim avantatge en el marcador per als visitants (31-51). El conjunt alzireny va intentar recuperar-se i es va acostar en el marcador, però la remuntada va resultar imposible (45-51).

CADET MASCULÍ

C.B. Canals 60-59 Nou Bàsquet Alzira

Partit molt disputat el que van jugar el Nou Bàsquet Alzira i el C.B. Canals. L’encontre va resultar molt igualat des del primer moment, amb un equip local que dominava el joc interior, capturant rebots que els permetien disposar de segones opcions de tir. Cap dels dos equips va poder aconseguir un avantatge clar al llarg dels tres primers quarts i es va arribar a l’últim període pràcticament igualats (44-45).

En l’últim quart, les alternances en el marcador per part de tots dos equips van ser constants, fins que es va entrar en el darrer minut amb un lleuger avantatge del Nou Bàsquet Alzira (57-59). Però un llançament triple quan apenes faltaven set segons va capgirar el resultat a favor del Canals. A un segon per al final, els alzirenys van disposar dos tirs lliures per a guanyar el partit, però es van errar els dos llançaments i la victòria es va quedar a casa (60-59).

INFANTIL MASCULÍ

Gandia Bàsquet 17-57 Gruphac Arquitectura Alzira

El Gruphac Arquitectura es va emportar una còmoda victòria de la pista del Gandia Bàsquet. Els infantils van dominar el partit de principi a fi amb una defensa intensa que va impedir als locals aconseguir bones opcions de tir. Pressionant a tota la pista durant gran part de l’encontre, els alzirenys van recuperar nombrosos balons, que els permetien, a continuació, aprofitar la velocitat al contraatac i aconseguir cistelles fàcils. En la primera part, el conjunt alzireny tenia pràcticament sentenciat el partit.

En la represa, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van mantindre el ritme de joc i l’avantatge va anar incrementant-se a poc a poc. Destacar el debut de l’aleví Josep Sanjuan. Per contra, la nota negativa va ser el mal dia dels infantils en els llançaments exteriors. Amb este resultat, el Gruphac recupera la tercera posició de la classificació, a l’espera del decisiu partit de la jornada que ve contra el C.B. Tavernes.

Nou Bàsquet Alzira grana 84-28 C.P. Martínez Valls

Infantil grana

L'infantil grana es va mostrar molt superior al C.P. Martínez Valls.

Després de dues derrotes consecutives, davant del tercer i quart classificats, el conjunt entrenat per Quique Camarena va tornar a la senda de les victòries, després de véncer al C.P. Martínez Valls. El Nou Bàsquet Alzira va dominar el partit des del principi gràcies a una gran defensa que va impedir als visitants trobar bones opcions de tir, amb el amb el consegüent desencert i baixos percentatges. Amb un parcial de 28-2 en els primers dos períodes, el partit estava encarrilat per als nostres infantils.

Ben liderats a la pista per Carlos Hungría i Miquel Nadal, el conjunt alzireny va mantindre un bon nivell de joc durant tot el partit i va anar incrementant l’avantatge en cada període. Pressionant durant bona part del partit, els blaugrana van recuperar un gran nombre de balons, per a aconseguir, a continuació, cistelles fàcils. Al final, una gran actuació de conjunt de l’equip, amb un bon treball col·lectiu de tots els jugadors. Enhorabona a tots, i  continuar en esta línia en els propers partits.

INFANTIL FEMENÍ

C.D. Sagrado Corazón – Nou Bàsquet Alzira

Suspés per la pluja.

ALEVÍNS

Nou Bàsquet Alzira blau  60-8 C.B. Sueca 1999

S’esperava un partit complicat per als jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa”, que al final va resultar més fácil del previst en presentar-se el C.B. Sueca amb la baixa dels seus dos millors jugadors. En el primer període, la parella formada Josep i Jorge va portar el ritme anotador dels alzirenys, recuperant balons i controlant el rebot en les dues cistelles i, en el segon parcial, prengueren el relleu Ernesto i Ignacio, dominant i aconseguint cistelles fàcils. Abans d’arribar al descans, el Nou Bàsquet Alzira va posar la directa, dominant als suecans en totes les facetes del joc i es va arribar a l’intermig amb un resultat de 52-6.

En la represa, els alevins van mantindre un ritme de joc alt, dominant amb transicions fàcils, amb bones circulacions de baló i trobant opcions clares de llançament des de l’exterior. Prompte, els locals van aconseguir els cinquanta punts d’avantatge necessaris per a tancar l’acta, amb un marcador de 60-8, però els jugadors alzirenys no van baixar el nivell en el que va restar de partit, aconseguint al final un resultat massa abultat.

Nou Bàsquet Alzira grana 28-48  Martínez Valls

L’aleví grana que entrena Javi Valera continua lluitant per a aconseguir la primera victòria en esta segona fase de la competició. En esta ocasió tocava un rival difícil, com el Martínez Valls. Els nostres alevins van mantindre un bon nivell en el primer període, però les rotacions i el canvi de jugadors va motivar els primers avantatges per als visitants. El Martínez Valls es va mostrar més efectiu, gràcies a la superioritat en el rebot i el bon domini del baló del seu base. Això provocava les errades en els tirs sota cistella per part dels nostres alevins, que cometien precipitacions i imprecissions en els passes.

Al descans, els visitants dominaven en el marcador per 13-23, i en la represa, el desavantatge va augmentar fins al 18-41. No obstant aixó, els alzirenys van imposar-se en l’últim període amb un joc més directe i van reduir la diferència fins al definitiu 28-48. Este resultat porta un missatge implícit per als nostres alevins. Ara més que mai, l’equip ha d’estar unit i aprendre dels seus errors. Amb esforç i il·lusió tornaran a guanyar partits i a demostrar el bon joc que són capaços de fer. Ànim a tots!!!

BENJAMÍ

Bàsquet Manuel – Nou Bàsquet Alzira

Suspés per la pluja.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials