Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
sènior B

Cristian va fer un bon treball sota les cistelles. Foto: Toni Gordó.

El sènior B va aconseguir la novena victòria consecutiva, en esta ocasió contra l’últim classificat, l’Estil Reform Gandia, per un contundent 111-61.  El triomf del Nou Bàsquet Alzira es va produir en els dos últims minuts del tercer quart i en l’últim període, en els quals li va endosar al seu adversari un parcial de 49-9, fins a arribar a un resultat final de 111-61.

El resultat definitiu sorprén més si tenim en compte que, a la meitat del tercer quart, els de la Safor es van acostar en el marcador fins al 62-52, més fruit de la relaxació dels nostres jugadors, que havien dominat el partit fins al moment sense massa problemes, que per l’encert dels visitants.

Però els jugadors que entrena José Borrull es tornaren a ficar les piles en el tram final de l’encontre, recuperant la intensitat defensiva, i, davant de l’absoluta superioritat local, els gandiencs es van quedar sense arguments per a continuar plantant batalla i van baixar definitivament els braços.  

sènior B

Els triples i el domini en el joc interior va ser una de les claus del partit. Foto: Toni Gordó.

El Nou Bàsquet Alzira va agafar el comandament des del primer minut, disposat a finiquitar el partit com  abans millor. L’encert des dels llançaments triples de Villa i el domini en el joc interior de Fran i Ferran serviren als alzirenys per a marcar els primers avantatges (5-0, 14-8). El Nou Bàsquet Alzira s’escapava en el marcador, cosa que va obligar al tècnic visitant a demanar un temps mort (17-8, minut 5).

Però, de seguida es va vore que el conjunt que entrena José Borrull no tenia el dia en defensa, sense la intensitat en el joc que l’ha caracteritzat en els darrers partits. Els visitants se n’aprofitaren del mal balanç defensiu dels alzirenys per a donar una certa rèplica traent profit de la velocitat del seu jugador Lurecas (19-14, minut 7). Al final del primer període, l’electrònic reflectia un resultat de 29-20, que demostrava que els atacs s’havien imposat sobre les defenses.

La reacció dels nostres sèniors en el segon període va vindre de la mà d’una notable millora defensiva. El domini sota els taulers de Cristian i Ferran servia per a trencar la defensa en zona plantejada pels visitants, i l’avantatge dels alzirenys es va disparar per damunt dels vint punts (47-26, minut 17). Amb el resultat de cara, el tècnic alzireny va donar oportunitats als júniors Yeraith, Orón i Bernat.

sènior B

Ferran i Fran van fer un gran treball dins de la zona. Foto: Toni Gordó.

Al descans el partit estava controlat per part del Nou Bàsquet Alzira (50-31), però el que va succeir en el tercer quart sols s’explica per l’excés de confiança i la relaxació dels sèniors. El Nou Bàsquet Alzira va començar colpejant primer. Amb dues cistelles de Villa i una altra de Ximo, l’avantatge dels alzirenys se’n va anar fins al 59-33, però a continuació va vindre la sorpresa.

Del 59-33 es va passar en apenes cinc minuts al 62-52, gràcies a un parcial de 3-19. Set contraatacs consecutius dels visitants, aprofitant la seua velocitat en la transició i el mal balanç defensiu dels nostres, van donar aire a l’Estil Reform Gandia. La defensa alzirenya va desaparéixer de la pista i en atac es van apagar les idees.  

Afortunadament, el conjunt entrenat per José Borrull, molt superior fins al moment, va ser capaç de recuperar de nou la intensitat i, amb dos triples de Villa i un altre d’Isidor, va trencar la ratxa dels visitants i va tornar a marcar distàncies al final del tercer quart (71-54), que es va emportar el Gandia per 21-23.

L’equip alzireny va superar uns moments de crisi, però en el començament de l’últim  període va recuperar la tensió defensiva, va ofegar l’eixida del baló dels visitants i l’avantatge es va disparar. L’Estil Reform Gandia es veia incapaç de frenar el domini ofensiu dels nostres i va acabar baixant els braços.

Al remat, una còmoda victòria dels sèniors que té ara dos setmanes per a preparar el decisiu partit contra el Joventut Xàbia al pavelló Fontana Mogort, sense dubte el més important de tota la temporada, amb la segona posició i l’ascens en joc. Mentrestant, enhorabona, xicons!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials