Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
alzicapital

L'Alzicapital tenia un partit molt complicat contra el líder, el Dénia B.C.

Partit molt complicat el que havien d’afrontar les jugadores entrenades per Fran Pérez “Villa”, que rebien al líder, el Dénia B.C., equip que només ha perdut un partit en tota la lliga i que està guanyant el seus encontres per diferències abrumadores. L’enfrontament va arrancar amb males notícies per a les jugadores alzirenyes. En el primer minut es va lesionar Susana i ja no va poder jugar en la resta de l’encontre.

El Dénia va demostrar perquè és el líder des del salt inicial. Les jugadores visitants trencaven en tot moment la defensa individual de les locals i, aprofitant també el seu domini en el rebot ofensiu, van tancar el primer parcial amb un resultat de 5-25. En un intent per frenar la superioritat anotadora del rival, el tècnic alzireny va canviar de defensa, d’individual a zona, que va provocar algun dubtes en les jugadores de la Marina, que van errar alguns tirs, i es va arribar al descans amb un 16-42 en l’electrònic.

Després del pas pels vestidors, les visitants van saltar amb la lliçó apresa i van tindre menys dificultats per a atacar la defensa en zona de l’Alzicapital. De nou aprofitant el domini de les seues jugadores interiors i l’encert en els llançaments exteriors, que ja no eren puntejats com al principi, el Dénia va anar ampliant el seu avantatge. A més, la defensa pressionant de les de la Marina a tota la pista, posava en moltes dificultats a les alzirenyes, que trobaven molts problemes per a passar de mig camp i, molts més encara, per a anotar. Al final del tercer quart es va arribar amb el resultat de 21-66, després d’un parcial de 5-24.

No obstant això, en l’últim període, les alzirenyes van traure l’orgull i van continuar lluitant fins al final, al menys per guanyar el darrer parcial, deixant el marcador definitiu en 38-85, una diferència menor a la del partit de la primera volta, però per poc. Ara toca disfrutar de les falles, però reservant algunes poques forces per al partit de la pròxima jornada contra el Rolser Pedreguer.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials