Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alzibet

Els jugadors interiors de l'Alzibet van dominar durant la primera part.

El sénior masculí Alzibet Nou Bàsquet Alzira va donar un pas enrere en les seues opcions d’aspirar a la tercera posició en el grup C de preferent després de perdre divendres passat al pavelló Fontana Mogort davant d’un rival directe com l’Enguera Bàsquet per un clar 61-83. A pesar del bon començament de partit, l’equip alzireny, incapaç de frenar l’encert ofensiu dels visitants,  es va vore superat en la segona part per l’Enguera.

El primer parcial va acabar amb un resultat de 17-15. L’equip entrenat per Alberto Lahoz continuava amb les bones sensacions transmeses en els partits anteriors. L’Alzibet era capaç d’atacar sense complicacions, amb velocitat i efectivitat en els llançaments de mitja distancia.  

Els segons deu minuts van ser, sense dubte, els millors moments dels nostres. El Nou Bàsquet Alzira va apretar més en defensa i l’avantatge se’n va anar fins 31-20, amb un joc basat en el clar domini del homes interiors. Però en els darrers tres minuts abans d’arribar al descans, l’Enguera li va endossar a l’Alzibet un parcial de 2-12 que deixava les coses en un 33-32 al pas dels vestidors.

Alzibet

Amadeo envoltat pels jugadors de l'Enguera.

En la represa, l’enfrontament es va decantar definitivament del costat dels visitants, molt més ficats en el partit. En el tercer període, l’Enguera va jugar a un nivel extraordinari, de fet en tota la segona meitat anotaren 51 punts, pels 32 de la primera part. Sis triples dels seus jugadors exteriors en este parcial van servir per a trencar l’enfrontament.

La defensa alzirenya no va ser capaç de parar la “pluja” de triples ni amb una defensa en zona ni amb la individual. L’impetu dels enguerins, les badades i la mala defensa dels alzirenys van propiciar que els visitants s’endugueren el tercer parcial per un clar 18-26. No obstant això, i amb tot en contra, l’Alzibet es va mantindre en el partit, malgrat la gran efectivitat en els llançaments per part dels visitants, i va arribar a l’últim quart amb opcions (51-58).

Alzibet

Juancar intenta llançar a cistella davant l'oposició dels pivots de l'Enguera.

Però en el darrer període, l’Enguera va fer una autèntica destrossa a la cistella alzirenya. L’Alzibet va mostrar símptomes de cansament i no va ser capaç de mantindre el fort ritme imposat pels visitants. El conjunt de la Canal va mantindre el nivel anotador i es va emportar el darrer parcial per un clar 10-25. El marcador final de 61-83 és una mostra de la clara superioritat de l’Enguera.

Al remat, l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira va patir la setena derrota de la temporada, que talla la ratxa de tres victòries consecutives i, a més, les bones sensacions que havia transmés l’equip en les darreres jornades. En esta ocasió, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van ser incapaços de parar el repertori ofensiu dels visitants, especialment en els triples. L’Enguera va jugar una segona part excel·lent, amb un nivell molt alt d’efectivitat en els llançaments exteriors. El divendres pràcticament els va entrar tot el que van llançar i, davant d’això, els alzirenys no pogueren fer res.

Confíem que el que va succeir divendres siga només fruit d’un mal dia. La próxima jornada, l’Alzibet ha de visitar una de les pistes més complicades de la categoria, la del líder, el C.B. Almussafes Pràcticas. Una oportunitat immillorable per a reivindicar-se. Ara més que mai, ànim, xicons!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials