Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Pau Ros

Pau va dirigir a l'equip a la victòria contra el Tavernes

El sènior masculí Alzibet Nou Bàsquet Alzira va tallar la ratxa de dues derrotes consecutives amb un clar triomf al pavelló Fontana Mogort davant del C.B. Tavernes, al qual es va imposar per un contundent 84-48 després de ser molt superior de principi a fi. El conjunt entrenat per Alberto Lahoz, que afrontava el partit amb les baixes de Fran, Jordi, Kiko i Rafa, va aconseguir una victòria còmoda amb un poderós començament i la va rematar en l’últim període. Amb este triomf, els alzirenys mantenen la cinquena posició de la classificació i tenen a tir la quarta plaça.

L’Alzibet va començar amb més intensitat, tant en atac com en defensa. La pressió feia que els visitants trobaren moltes dificultats per a passar de mig camp i provocava nombrosos contratacs després de recuperar la pilota. Amb un atac fluït, se’n va anar ràpid en el marcador el conjunt alzireny, que es va posar 4-0, 8-4 i 13-4, abans d’acabar el primer període amb el resultat de 25-10.

Semblava que els d’Alberto Lahoz volien finiquitar prompte el partit. Tots els jugadors sumaven en atac, i en defensa els locals capturaven tots els rebots, a més d’algun rebot ofensiu que els permetia tindre segones opcions. Davant de la superioritat alzirenya, la defensa del Tavernes no va poder aguantar.

Juanlu

L'Alzibet ha de reafirmar les bones sensacions la setmana que ve a la pista del Caudete.

El segon parcial va arrancar amb menys encert dels alzirenys de cara a cistella i una defensa menys intensa, però el Tavernes no era capaç de traure profit de la situació (27-12, minut 12). No obstant això, estos primers minuts d’indecisió donaren pas a la millor versió de l’Alzibet.  Les nombroses recuperacions en els dos contra un a la pujada del baló del Tavernes permetien als alzirenys recuperar balons i anotar amb facilitat. Amb un molt bon joc al contraatac, la diferència a favor dels nostres es va disparar fins al 41-12, que reflectia el marcador al minut 16. A partir d’este moment, l’Alzibet va baixar el ritme, cosa que va permetre als visitants anotar un parcial de 0-8 (41-20, minut 19). El conjunt alzireny es va recuperar del colp i va arribar al descans amb el mateix encert que minuts abans i li va tornar el parcial de 9-0 al Tavernes (50-22).

En la represa, els visitants van saltar a la pista més desperts i van aprofitar les pèrdues i les errades dels nostres jugadors de cara a cistella per a reduir distàncies (54-33, minut 23). La reacció del Tavernes va vindre de la mà del seu encert en els llançaments. Als de la Valldigna els entrava pràcticament tot i es van emportar el tercer parcial per 11-17.

Amb un resultat de 61-39 i el partit resolt, arrancava el darrer període. L’Alzibet va continuar anotant amb facilitat, amb nombroses recuperacions i eixides ràpides al contraatac, davant d’un Tavernes que es va presentar curt d’efectius i amb només vuit jugadors disponibles. El marcador final va quedar en 84-48. Després d’esta victòria, la jornada que ve toca visitar la pista de l’Ibèric de Caudete, un partit idoni també per a recuperar sensacions i afrontar el tram final de lliga en les millors condicions possibles.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials