Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

SÈNIOR MASCULÍ “B”

Nou Bàsquet Alzira 76-66 Joventut Construart Xàbia

Sènior B

Els sèniors van donar un gran pas endavant en les seues aspiracions d'aconseguir l'ascens.

El sènior B es va imposar dissabte de vesprada a un rival directe com el Joventut Xàbia (76-66) en el duel que enfrontava al segon i al tercer classificat del grup, i va donar un gran pas endavant en la seua lluita per l’ascens de categoria. L’encontre va resultar molt disputat, encara que el Nou Bàsquet Alzira va portar la iniciativa en el marcador durant bona part del partit, amb avantatges que fregaven els deu punts. Al descans, el marcador reflectia un resultat de 37-30.

Raul Cebrián

Raul rodejat de jugadors del Joventut Xàbia.

La igualtat va continuar sent la tònica durant la segona part i el partit es va haver de decidir al final de l’últim quart. Als darrers quatre minuts es va arribar amb un lleuger avantatge dels jugadors entrenats per José Borrull (69-60).

En els últims dos minuts, el Joventut Xàbia, conscient dels que es jugava, va intentar parar el rellotge provocant nombroses faltes personals. Però el major encert dels nostres sèniors des de la línia va acabar decantant un partit que col·loca al Nou Bàsquet Alzira amb dues victòries més, i el bàsket average a favor, que el Xàbia en la seua lluita particular per aconseguir l’ascens, quan falten quatre jornades per al final de la lliga.

SÈNIOR FEMENÍ

Alzicapital Nou Bàsquet Alzira 42-50 Joventut Xàbia

Alzicapital

Com moltes altres voltes al llarg de la temporada, la reacció de l'Alzicapital va arribar tard.

El sènior femení Alzicapital Nou Bàsquet Alzira rebia al pavelló Fontana Mogort al Joventut Xàbia, un equip que es presentava amb tan sols sis jugadores. El que semblava un partit asequible per a les jugadores entrenades per Fran Pérez “Villa” va acabar convertint-se en un autèntic malson. Els dos equips van començar amb molt de respecte i les defenses es van imposar als atacs. El major encert va permetre a les visitants arribar al final del primer acte amb un lleuger avantatge (12-14).

No obstant això, el panorama va ser molt diferent en el segon quart. El Joventut Xàbia va saltar disposat a emportar-se el triomf. Les jugadores visitants trencaven amb facilitat la tímida pressió que feia l’Alzicapital, aconseguien cistelles fàcils i dominaven el rebot, liderant el joc per a incrementar el seu avantatge, que al descans era de catorze punts (21-35).

Després del pas pels vestidors, les coses no van millorar, però tampoc van empitjorar. L’Alzicapital intentava retallar diferències sense èxit i les jugadores rivals eren capaces d’atacar amb la calma suficient per a mantindre la seua renda. En el darrer període, l’Alzicapital va iniciar una tímida reacció, però, com moltes altres voltes al llarg de la temporada, va arribar tard i només va servir per a maquillar el resultat final (42-50). 

SORT DISPAR DELS EQUIPS DE LA PEDRERA

Juniors

Els júniors van aconseguir una còmoda victòria contra l'Alboraria "B".

Cap de setmana dispar dels distints equips de la pedrera del Nou Bàsquet Alzira. El júnior masculí va aconseguir una còmoda victòria davant d’un Alboraia “B” molt minvat (82-37), mentre que el cadet masculí va haver d’esperar als instants finals per a emportar-se el triomf a la pista del C.S.A. Carcaixent (37-38). També es van emportar còmodes victòries l’aleví blau que entrena Fran Pérez “Villa”, que es va imposar al C.D. Calasanz per 71-16, i el benjamí, que va guanyar al C.B. Guadassuar per 54-4.

Pitjor sort van córrer l’infantil femení, que va caure derrotat a la pista del tercer classificat, el C.B. Alginet, per un clar 70-49, i l’aleví mixt que, malgrat jugar un bon partit, va caure en la visita a la pista del líder del seu grup, el C.B. Oliva “B”, per 58-31. 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials