Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El nostre equip infantil GRUPHAC protagonista d’una gran temporada, té l’ocasió de rematar-la de la manera més brillant possible: la classificació per a la fase d’ascens a categoria autonòmica.

Dels quatre partits que resten per acabar la lliga, els dos més decisius els afrontarà en els propers tres dies davant N.B. Torrent i OAM l’Horta Godella

El partit del dissabte 2 d’abril contra Torrent, líder de la categoria representa un difícil repte per als xicons d’Alberto Lahoz, no obstant si l’equip es capaç de rendir com ho va fer durant els primers 25 minuts contra Aldaia o jugar al mateix ritme que la segona part contra Tavernes, podrà donar la sorpresa i endossar als torrentins la seua segona derrota de la temporada. 

El dilluns 4 a les sis i quart de la vesprada afrontarà un altre complicat encontre a la pista de Godella, classificat en estos moments amb les mateixes victòries que GRUPHAC. Si bé el partit d’anada va estar guanyats pels alzirenys 62-54 caldrà tornar a jugar amb la màxima concentració i intensitat per a repetir victòria. 

La fase d’ascens la jugaran els dos primers classificats de cadascun dels tres grups més els dos millors tercers. Encara que nostre infantil depén del que ocórrega als altres grups, guanyar algun d’estos dos partits serà definitiu per a mantindre les opcions de disputar l’anhelada fase.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials