Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

ENGUERA BÀSQUET 31 – N.B. ALZIRA GRANA 64

L’Aleví Grana del N.B. Alzira ha aconseguit una brillant victòria a la pista del Enguera  Basquet imposant-se a l’equip local per l’àmplia diferència de 33 punts. Els jugadors del Aleví NP2, amb l’ajuda dels benjamins Enric, Pablo i Bernat, han dominat durant la major part del partit, només en el segon temps, degut a una relaxació en la defensa, els locals han pogut  guanyar el parcial d’eixe període.  

Cal ressaltar l’esforç que tots els jugadors/es han tingut, a destacar Guillem amb 14 punts i  Enric amb 11 com a màxims anotadors.  Gràcies a una bona concentració s’han vist alguns moments de bon joc per part dels nostres jugadors . Esta milloria ja es va poder veure en el partit d’ahir en Ontinyent, tot i  la derrota  la derrota patida a la Vall d’Albaida per 54-44.

Felicitem a tot els jugadors i al seu entrenador Javi Valera pel bon treball realitzat al llarg de la temporada i esperem que continuen millorant en el seu joc i ajuden a fer el club Nou Bàsquet Alzira més gran dia a dia.

Enhorabona!

Un comentario para “CONTUNDENT VICTÒRIA DE L’ALEVÍ GRANA DAVANT ENGUERA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials