Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.E.B. CARLET 54-69 NOU BÀSQUET ALZIRA

Senior B

El sènior B ja es matemàticament equip de Primera Zonal.

El sènior masculí B del Nou Bàsquet Alzira va certificar dissabte passat l’ascens a Primera Zonal després de guanyar a la pista del C.E.B. Carlet per 54-69. L’encontre va resultar molt dur per la intensitat en el joc que ficaren els jugadors locals, encara que el Nou Bàsquet Alzira va portar la iniciativa durant bona part del partit.

El conjunt alzireny es mostrava molt superior, amb una bona defensa que no concedia tirs còmodes al rival i bones circulacions de baló, però només la falta d’encert en els llançaments impedia als de José Borrull trencar definitivament partit, la qual cosa li afegia certa incertesa a l’encontre.

En la represa, l’enfrontament va transcórrer de manera similar al que havia sigut la primera part amb un Carlet que no era capaç d’atacar la defensa alzirenya i un Nou Bàsquet Alzira que es mostrava superior en el joc, però sense l’encert necessari per acabar de decantar el resultat al seu favor.

En l’últim període, una falta personal xiulada a un jugador local, seguida de tres tècniques consecutives, van resultar decisives. L’encert dels nostres sèniors des de la línia de personal va servir per a aconseguir una renda més que suficient per a no patir en els minuts finals i adjudicar-se el triomf.

Amb esta victòria, els jugadors que entrena José Borrull són matemàticament nou equip de Primera Zonal, quan encara queda una jornada per al final de la lliga. Des d’ací volem felicitar als nostres sèniors per este èxit esportiu que han aconseguit i per la magnífica temporada feta. Enhorabona, xicons!!!

C.B. BOCAIRENT 79-46 ALZICAPITAL NOU BÀSQUET ALZIRA

Alzicapital Nou Bàsquet Alzira

Les jugadores de l'Alzicapital tenien un desplaçament molt complicat a la pista del segon classificat, el C.B. Bocairent.

L’Alzicapital Nou Bàsquet Alzira afrontava el passat cap de setmana un desplaçament complicat a la pista del segon classificat, el C.B. Patronato Bocairent, entrenat per un vell conegut del nostre club, Joan Vañó. El conjunt local va demostrar des de l’inici perquè ocupa esta posició amb una eixida en tromba i una defensa individual molt agressiva que li permetia recuperar nombrosos balons. Els primers avantatges en el marcador van ser per a les jugadores de la Vall d’Albaida, que van tancar el primer parcial amb un marcador de 14-6 al seu favor.

El segon període va començar amb un Bocairent que continuava apretant en defensa. A les jugadores alzirenyes  els costava entrar en el ritme del partit i desaprofitaven nombroses situacions d’avantatge, la qual cosa va permetre al conjunt local arribar al descans amb un  avantatge còmode de 30-13. 

En la represa, una altra eixida en tromba va servir a les locals per anotar un parcial de 10-0 en els primers minuts, però l’Alzicapital Nou Bàsquet Alzira es va saber sobreposar al dur colp i va ser capaç de tallar la mala ratxa. El tercer quart es va caracteritzar pel domini dels atacs sobre les defenses i es va tancar amb un parcial de 26-20, que deixava el marcador en 56-33.

En l’últim període, l’Alzicapital va continuar estavellant-se una vegada i una altra contra la gran defensa de les locals, que no van baixar en cap moment la guàrdia. Les jugadores entrenades per Fran Pérez “Villa” van aguantar el fort ritme sense baixar els braços en tot el partit i van arribar al final amb un marcador de 79-46.

Després d’este resultat, a les nostres sèniors només els resta un partit per a donar per acabada la temporada.  Serà el proper dissabte 30 d’abril, al pavelló Fontana Mogort, contra l’últim classificat, el C.B. El Verger, amb l’oportunitat d’acabar la lliga amb una victòria davant la nostra afició.

VICTÒRIES DELS INFANTILS I DERROTES DE JÚNIORS I CADETS

La jornada del cap de setmana dels equips del planter va estar marcada per les victòries dels tres equips infantils i les derrotes dels júniors i els cadets. Començant per estos últims, el júnior masculí va acusar en excés les baixes importants que arrossegava i va caure en la visita a la pista del Bàsquet Cullera per 59-37, mentre que els cadets no es van poder endur el triomf de la pista del C.B. Algemesí, on caigueren derrotats per 59-47.

D’altra banda, el Gruphac Arquitectura va obrir la jornada el divendres al pavelló Fontana Mogort amb una victòria contra l’Almàssera per un contundent 75-56, vital per a mantindre les opcions de jugar la fase d’ascens a categoria autonòmica.

A més, els altres dos equips infantils, l’infantil masculí grana i l’infantil femení, van posar fi a la temporada amb dues victòries com a visitants, els primers a la pista del C.B. Algemesí per 34-50 i les jugadores entrenades per Inma i Melissa davant de l’Hidrowater Gandia per 33-42.

La resta de la jornada es va completar amb la derrota de l’aleví blau davant del C.B.M. Benifaió per 77-81, en un partit molt igualat i amb continues alternances en el marcador, i les victòries de l’aleví grana, la primera en la segona fase de la competició, a la pista de l’Enguera Bàsket (31-64), i del benjamí davant del C.B. Almussafes B (58-8). 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials