Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

NOU BÀSKET XÀTIVA  72-64 ALZIBET NOU BÀSQUET ALZIRA

Alzibet contra N.B. Xàtiva

L'Alzibet visitava la pista del segon classificat, el Nou Bàsket Xàtiva.

L’Alzibet Nou Bàsquet Alzira va patir una nova derrota, en esta ocasió a la pista del segon classificat, el Nou Bàsket Xàtiva, per 72-64. El partit enfrontava a dos equips en situacions oposades. Mentre l’Alzibet ja fa setmanes que no es juga res i que al màxim que pot aspirar és a acabar en la cinquena posició, el Nou Bàsket Xàtiva afrontava el xoc amb l’obligació d’aconseguir la victòria per mantindre’s en la segona posició de la classificació i quasi certificar el seu ascens a autonòmica. I amb esta millor actitud, els de la Costera es van acabar emportant el triomf.

Els dos primers quarts van resultar molt igualats. Després d’uns primers deu minuts marcats per una baixa efectivitat per part de tots dos equips, que es van saldar amb un ajustat 12-10 favorable als locals, les sensacions van canviar en el segon període. Un encert més gran en atac per part dels dos equips va donar pas als moments més vistosos del partit.

No obstant això, la iniciativa era del Nou Bàsket Xàtiva, que començava a obrir distàncies en el marcador (23-14, minut 16). Però l’Alzibet no li va perdre la cara al partit i va aconseguir un parcial de 0-7 que li va servir per a ficar-se de nou en l’encontre (23-21). Amb un avantatge mínim per al conjunt local s’arribava al descans (30-29). 

Alzibet contra N.B. Xàtiva

El domini dels jugadors interiors del Nou Bàsket Xàtiva, sobre tot en l'últim quart, va ser una de les claus.

En la represa, l’enfrontament va discòrrer de manera similar a com havia estat la primera part, amb xicotets avantatges a favor dels locals que de seguida eren contrarestades pels jugadors entrenats per Alberto Lahoz. Van ser els millors moments dels alzirenys, que es van arribar a posar per davant en el marcador (45-47, minut 28). Però dues cistelles en els darrers dos minuts permetien als de la Costera recuperar la iniciativa i arribar al final del tercer període per davant (49-47).

En el darrer quart, el Nou Bàsket Xàtiva va dur la iniciativa en tot moment, amb avantatges que es mantenien al voltant dels vuit punts, basant el seu joc en el domini dels seus homes interiors. En l’últim minut, l’Alzibet va reduir diferències i es va acostar fins als cinc punts, però la tímida reacció va tardar a arribar i finalment els xativins es van emportar una important victòria que els serveix per a continuar en posicions d’ascens a autonòmica.

Després d’esta nova derrota, l’equip que entrena Alberto Lahoz posarà fi a la temporada amb el partit que li enfrontarà el proper dissabte 30 d’abril, a las 18.30 h, a un C.D. San Pedro de Moixent que visita el pavelló Fontana Mogort amb l’obligació d’aconseguir la victòria si vol tindre opcions de pujar de categoria. Un partit que tancarà una temporada marcada per les lesions i la irregularitat en el rendiment de l’equip alzireny.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials