Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EL SÈNIOR B CELEBRA L’ASCENS AMB UN TRIOMF

NOU BÀSQUET ALZIRA 66-56 C.B. SUECA A.E.

Sènior B

El sènior B va tancar la temporada amb una altra victòria, en esta ocasió contra el C.B. Sueca.

El sènior masculí B del Nou Bàsquet Alzira va certificar l’ascens a la Primera Zonal, aconseguit de manera matemàtica fa dues setmanes. Els jugadors entrenats per José Borrull van véncer al C.B. Sueca (66-56) i van fer-se amb el subcampionat del grup. Un bon últim quart dels nostres sèniors va ser més que suficient per a acabar emportant-se la victòria.

Els sèniors, que tenien assegurada matemàticament la segona plaça, van saltar molt més concentrats a la pista i els primers avantatges van ser al seu favor (9-3, min. 4). Però els suecans no van tardar a reaccionar i a donar-li la volta al marcador. Les dificultats per atacar la defensa en zona plantejada pel rival i les facilitats defensives que donava el Nou Bàsquet Alzira van servir per a que els visitants acabaren el primer parcial per davant (13-19).

En el segon període, es va mantindre la mateixa tònica. Els problemes en atac, el baix percentatge d’encert en el tir i la falta d’intensitat defensiva llastraven el joc dels jugadors alzirenys. El tècnic local tractava de moure la banqueta per a revertir la situació, sense massa èxit. El C.B. Sueca continuava dominant el joc, amb avantatges que van arribar fins als onze punts (21-32, minut 18), i va acabar la primera part amb avantatge (24-32).

En la represa, l’enfrontament va transcórrer de manera similar al que havia sigut la primera part. El conjunt suecà es mantenia per davant (36-39, 39-41), però el Nou Bàsquet Alzira va reaccionar en els dos últims minuts a partir d’una certa millora defensiva i d’uns bons minuts a la direcció de Salva. Precisament, gràcies a un triple de Salva, l’equip alzireny es va tornar a posar per davant en l’electrònic després de molts minuts (43-41, minut 29), però tot seguit una falta antiesportiva i una tècnica assenyalades a Ferran van servir als visitants per a tallar la ratxa i recuperar la iniciativa.

No obstant això, el guió del partit va canviar per complet en el començament de l’últim període. Gràcies a una millor actitud defensiva i un major encert en els llançaments exteriors, els jugadors alzirenys van aconseguir frenar el ritme anotador del conjunt visitant i van donar-li la volta al marcador. Els de José Borrull, que a l’inici del darrer quart perdien per 43-46, van arribar a tindre un màxim avantatge de tretze punts (63-50, minut 37), una renda més que suficient per a acabar emportant-se la victòria.

Amb este triomf, el sènior masculí B acaba la lliga en segona posició del grup D de Segona Zonal, amb un balanç de 16 victòries i 4 derrotes, només superat pel C.B. Alginet C. Des d’ací volem acomiadar la temporada felicitant els nostres sèniors i el seu entrenador pel gran èxit esportiu que han aconseguit. Enhorabona per la magnífica temporada, xicons!!! I l’any que ve ens veiem en Primera Zonal!!!

L’ALZICAPITAL ACABA LA TEMPORADA AMB VICTÒRIA

ALZICAPITAL NOU BÀSQUET ALZIRA 54-23 C.B. EL VERGER

Alzicapital Nou Bàsquet Alzira

Les xiques de l'Alzicapital es van anotar una còmoda victòria contra el C.B. El Verger.

L’Alzicapital Nou Bàsquet Alzira va acomiadar la temporada amb una còmoda victòria al pavelló Fontana Mogort contra l’últim classificat, el C.B. El Verger, per 54-23, en un partit dominat per les jugadores entrenades per Fran Pérez “Villa” des del xiulit inicial. El conjunt alzireny va imposar la seua llei des de l’inici, dominant el rebot defensiu i traent ràpids contraatacs que l’equip rival no arribava a defensar. Des del primer quart, que es va tancar amb 14-2, va quedar de manifest la superioritat de les alzirenyes.

El segon parcial va transcórrer amb la mateixa tònica, excepte pel fet que l’Alzicapital va cometre la cinquena falta personal massa prompte i va regalar alguns tirs lliures a El Verger. No obstant això, l’avantatge a favor de les nostres jugadores va anar en augment fins a arribar al descans amb el resultat de 31-11.

En la segona part, el tècnic alzireny va aprofitar per a repartir minuts entre les jugadores perquè totes pogueren disfrutar de la victòria i la resta del partit va ser un simple tràmit. El domini de l’Alzicapital va resultar clar, com queda reflectit en el marcador final (54-23).

Amb esta victòria, l’Alzicapital Nou Bàsquet Alzira acaba la lliga en la desena posició del seu grup, amb un balanç de 9 victòries i 15 derrotes, i amb el principal objectiu de la temporada, que no era un altre que guanyar més partits que la campanya anterior, aconseguit. Enhorabona a les jugadores i al seu tècnic, i fins la temporada que ve.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials