Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

ALZIBET NOU BÀSQUET ALZIRA 78-84 C.D. MOIXENT

Óscar

Óscar va lluitar de valent contra els homes interiors del Moixent.

L’Alzibet Nou Bàsquet Alzira no va poder acomiadar la temporada davant de la seua afició amb una victòria. El conjunt alzireny va perdre contra un C.D. San Pedro Moixent (78-84) que visitava el pavelló Fontana Mogort amb l’obligació d’aconseguir la victòria si volia tindre opcions de pujar de categoria. Al final, el partit va resultar relaxat i distés, el típic partit de final de temporada.

Des del principi es va vore la falta d’intensitat en el joc, sobre tot en defensa, i l’excés de relaxació per part de tots dos equips. Dins de l’atonia general, els de la Costera, que encara tenien opcions matemàtiques d’aconseguir l’ascens a autonòmica, van saltar a la pista molt més motivats i van marcar els primers avantatges en l’electrònic (0-5, 2-7), tractant d’aprofitar la velocitat en el seu joc i la superioritat dels seus jugadors en l’un contra un, davant de la passivitat de la defensa alzirenya.

Però,a poc a poc, l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira va anar entrant en el partit i va neutralitzar el desavantatge, per a entrar en una fase de màxima igualtat, amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Les defenses semblaven desaparegudes i l’encontre es va convertir en un atac constant d’una zona a l’altra.

Els homes alts del Moixent s’alternaven per a anotar des de la pintura i capturar rebots ofensius que feien molt de mal els alzirenys. En defensa, els jugadors dirigits per José Borrull eren incapaços tampoc de frenar les penetracions de l’aler visitant Nacho Castelló. La tímida reacció final de l’Alzibet va deixar el primer quart en 20-22 per als visitants.

Muri

Muri va agafar la direcció de l'equip en moltes fases del partit.

En el començament del segon període, una cistella de Kiko servia per a empatar el partit. Però l’intercanvi de cistelles entre un equip i un altre va continuar durant els següents deu minuts i es va arribar al descans amb la màxima igualtat (41-40). Amb els dos equips descuidant la defensa, el joc resultava poc elaborat per totes dues bandes, abusant dels llançaments exteriors i de les individualitats, però molt efectiu degut a la qualitat dels jugadors que hi havia sobre la pista.

En la represa es va mantindre la mateixa tònica d’intercanvi de cistelles entre els dos equips, amb continues alternances en el marcador, però els papers es van intercanviar en els darrers minuts del període. Un Alzibet molt més inspirat va aprofitar per a pegar-li la volta al marcador i anar-se’n nou punts dalt en el marcador (62-53, m. 28). Malgrat tot, els jugadors alzirenys no van acabar de trencar el partit i el Moixent va reaccionar en els minuts finals del quart per a acabar en 64-60.

En els instants inicials del darrer període, dues cistelles dels nostres van situar el marcador en 68-60 (m. 32), però els visitants van ser capaços de nou de reduir el desavantatge. El partit va acabar de decantar-se definitivament del costat del Moixent gràcies a un parcial de 7-22, que va deixar el 75-82 en l’electrònic quan faltaven poc més de dos minuts per al final. A partir d’ací, l’ansietat i les preses per vore que el partit se’ls escapava es van apoderar de l’equip dirigit en esta ocasió des de la banqueta per José Borrull. Al remat, el Moixent es va acabar emportant una victòria que no li va servir de res davant el triomf del Nou Bàsket Xàtiva a Algemesí.

Alzibet

L'Alzibet Nou Bàsquet Alzira ha plantat cara en el seu retorn a Preferent. Fins la temporada que ve!!!

Amb este resultat, l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira acaba en la cinquena posició en el seu retorn a la categoria de preferent, amb un balanç de 15 victòries i 11 derrotes. Una temporada molt meritòria d’un equip que, sense la continuïtat necessària en els entrenaments i minvat per les lesions durant moltes fases de la lliga, ha estat capaç de plantar cara als equips de la part alta de la classificació.

Els nostres sèniors han demostrat que, si es manté este grup de jugadors i s’ho proposen de veritat, poden ser un dels equips a tindre en compte per a lluitar per l’ascens la pròxima temporada. En veiem l’any que ve!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials