Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.B. ALGINET 58 – N.B. ALZIRA 80

(8-21 / 12-10 / 8-17 / 13-14 / 6-9 / 11-9) 

L’Aleví Blau que milita a NP1 s’ha acomiadat de la temporada lliguera amb una brillant victòria a la sempre difícil pista del C.B. Alginet, aconseguida a base d’un joc dinàmic i efectiu. 

La victòria va començar bastint-se ja en el primer període. Després de l’intercanvi de cistelles dels minuts inicials on pràcticament cada equip acabava transformant cadascun dels seus atacs, els alzirenys començaren a posar terra pel mig gràcies al domini de Jorge Belda en el rebot ofensiu i a la inspiració d’Emili, molt atent al contratac i encertat en el llançament a mitja distància. Els 13 punts d’avantatge donaven indicis de la superioritat dels xiquets que entrena Villa. 

Durant el segon període els locals aprofitaren les nombroses perdudes del contrari per a retallar diferències, si bé en el tercer, el N.B. Alzira ajustava la defensa, tornava a dominar el rebot i a base de ràpids contratacs conduïts pel trio Josep-Emili-Jorge arribava al descans amb una clara renda de 20 punts (28-48). 

Després del pas pels vestidors Alginet va intentar la remuntada però els blaugrana que continuaren ferms en defensa tornaven a emportar-se els dos següents períodes, aplegant a la fi del cinqué temps amb la màxima diferència de 47-71. Amb el partit decidit l’entrenador alzireny va continuar repartint minuts entre tots els seus jugadors fins arribar al 58-80 definitiu. 

A la fi del partit Villa va manifestar la seua satisfacció pel bon joc desplegat durant el partit i per la consecució de l’objectiu marcat a l’inici de la temporada. El quart lloc a la classificació per darrere d’equips de gran potencial com el N.B. Xàtiva, València B.C. i C.B. Benifaió, amb 6 derrotes i 10 victòries, 4 més que Alginet, cinqué classificat, demostren que una temporada més els nostres Alevins continuen estant a l’altura dels millors de la Comunitat Valenciana. 

La disputa d’esta última jornada de lliga no significa el final de la temporada. Tant l’Aleví Blau con el Grana continuaran entrenant fort amb la vista posada en els Dias del Mini. Els nostres equips participaran a l’etapa que es celebrarà a Tavernes el diumenge 29 de maig amb el propòsit d’accedir a la Fase Final per tercer any consecutiu.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials