Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

La temporada s’ha allargat per al Cadet així com per als Infantils Femení i Gruphac que enguany, una vegada finalitzat el campionat de lliga disputaran el Trofeu Federació. I tots tres no podien començar de millor manera esta competició que tanca el calendari de bàsquet a la nostra Comunitat ja que els tres ho han fet guanyat els seus partits.

 INFANTIL FEMENÍ

N.B. ALZIRA 37 – EE.MM. PICASSENT 24 

Les primeres en obrir el foc van ser les xiques de l’Infantil. Encara que el partit va començar a les nou, mig hora abans de l’horari habitual, la matinada no va afectar les nostres jugadores que acabaren imposant-se amb claredat. 

El grup en què estan integrades les nostres xiques es completa amb Maristas que milita en categoria Autonòmica i l’Alginet, tercer classificat en la lliga del grup B de Preferent, que visitarà el Fontana Mogort el proper dissabte. Encara que es tracta de rivals de gran entitat, la progressió experimentada al llarg de la temporada pel grup entrenat per Imma i Melissa, ens convida a confiar en que l’equip farà un bon paper en esta competició. 

INFANTIL MASCULÍ ESPECIAL

GRUPHAC N.B. ALZIRA 40 – E.M.B. DÉNIA 33 

També a les nou començava el partit dels xics però sembla que estos saltaren a la pista no massa desperts. La poca actitud defensiva i les errades continues en el llançament van fer que els de la Marina aconseguiren escapar-se perillosament al marcador després dels primers 15 minuts (8-22). La major intensitat en defensa va propiciar un parcial de 4-0 en el quart període, de forma que l’avantatge visitant es reduïa al descans a 10 punts.

L’enuig de Pablo Brocca, que ocupava el lloc d’Alberto Lahoz a la banqueta, era monumental i després de la reprimenda del descans, en la represa l’equip era capaç de mantindre la bona defensa i deixava sense anotació a Dénia en el cinqué període. El problema era que continuaven fallant-se cistelles fàcils, de manera que el període finalitzava amb un raquític 1-0, gràcies a un tir lliure anotat per Oscar. La reacció alzirenya no va arribar fins al minut 25, moment a partir del qual els nostres començaren a vore l’anella més gran. Un parcial de 14-5 en el sisé temps portava l’empat al marcador a la fi del sisé temps. Dénia es posava de nou per davant en el minut 31 però una cistella d’Eric i 5 punts consecutius de Miquel feien que el Gruphac arribara a l’últim temps 5 punts dalt (34-29). Una última reacció dianenca va abocar l’encontre a un final d’infart, 36-33 a falta d’un minut però les últimes anotacions d’Eric i David serviren per a que la victòria es quedara a casa després d’un partit que s’havia posat molt costera amunt. 

CADET MASCULÍ PREFERENT

C.B. GENOVÉS 50 – N.B. ALZIRA 58 

Els jugadors de Pablo trencaren els pronòstics imposant-se a la pista de Genovés. Els de la Costera havien guanyat els dos enfrontaments de la Lliga, fet pel qual semblaven favorits, però gràcies a una esplèndida segona part en què foren capaços de remuntar el clar desavantatge dels primers 20 minuts els nostres cadets aconseguien debutar també amb victòria.

La setmana que ve visitarà el Fontana Mogort el N.B. Xàtiva Roig, equip que amb el N.B. Xàtiva Blanc completa el grup. Es tracta de tres rivals molt durs però als que els alzirenys estan disposats a reptar de nou, pletòrics de moral després d’esta importantísima victòria.

 A PER LA COPA!

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials