Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

INFANTILS

C.B. TAVERNES 27 – GRUPHAC N.B. ALZIRA 32

(3-4 / 5-5 / 2-4 / 4-1 / 2-7 / 2-1 / 0-4 / 9-6)

Els partits entre el nostre Infantil de Preferent i el de Tavernes estan resultant extraordinàriament competits al llarg d’esta temporada i este primer enfrontament al Torneig Federació no ho ha estat menys. Sense ser partits especialment vistosos, sinó més bé espessos i travats a excepció de la segona part jugada al Fontana Mogort, resulten molt exigents per als dos equips i els obliguen a donar-ho tot si volen endur-se la victòria. I així ha resultat el jugat el dissabte de matí baix un sol de justícia a la pista dels de la Valldigna. 

Durant els primers vint minuts la igualtat ha sigut màxima. Al minut 2 del tercer quart els alzirenys obtenien el seu major avantatge (13-8) però abans d’enfilar el quart període, Llorenç Cucarella ja havia retallat la distància a tan sols 3 punts. En el quart temps els d’Alberto tornaven a caure en la proposta que els feien els valleros de joc embogit i sense repòs, amb pèrdues constats per tots dos equips però en la que els de la Ribera eixien més perjudicats, doncs, incapaços d’embastar a penes un parell de jugades ofensives, es deixaven remuntar fins arribar al descans amb un raquític empat a 14

Després del descans Gruphac aconseguia imposar el seu ritme i amb anotacions d’Àngel i Jesús recuperava els 5 punts d’avantatge (16-21) a la fi del cinqué temps. No obstant els blaugrana no acabaven de pujar el Portitxol i encarrilar el partit cap a la Ribera. En un sisé temps replet de precipitacions i males eleccions els dos equips tenien serioses dificultats per vore l’anella i amb un minúscul 2-1 els de la Valldigna continuaven aferrant-se al partit. 

El partit va començar a aclarir-se en el penúltim període en què mantenint el bon to defensiu, els d’Alzira eren capaços de deixar els rivals sense anotar i imposant el seu millor joc col·lectiu, posar-se 8 punts per dalt (18-26). 

Però com ja hem apuntat abans, Tavernes és un equip rocós que lluita fins a la fi i a poc de començar el vuité i temps, Cristian Ibañez, un dels seus millors jugadors, ajustava el marcador 21-26. Però poc després Àngel arredonia un dels seus millors partits de la temporada anotant dos tirs lliures i un tir a mitja distància per assolir una diferència de 9 punts(21-30) que, a falta de dos minuts i amb les dificultats anotadores mostrades pels dos equips, semblava inabastable. I així va ser, encara que els gladiadors de la Valldigna seguiren lluitant fins deixar-la en tan sols 5 punts

Hem d’assenyalar que ha sigut l’anotació de Gruphac més baixa de tota la temporada. Fins ara ho era la del partit jugat a Tavernes la primera volta amb 34 punts. La nota positiva és que, en contrapartida, ha estat el segon encontre on menys punts ha encaixat. 

Amb esta victòria Gruphac encapçala el grup C de la Categoria Especial del Trofeu Federació i es col·loca en una posició inmillorable per arribar a la fase final… però abans s’haurà de continuar treballant de valent i guanyar Dènia i Tavernes que han demostrat ser equips molt complicats. A seguir pel bon camí!

3 comentarios para “GRUPHAC GUANYA A TAVERNES I JA ÉS LIDER”

  • Cazafantasmas says:

    Demiasiado bonito parecía. En fin, fue bonito mientras duró, aunque haya durado más bien poco…

  • JE says:

    Els diners acordats per patrocinar esta temporada al Senior A i Senior Femení han estan aportats íntegra i puntualment per part d’Alzicapital/Alzibet.
    Per a la pròxima temporada teniem un principi d’acord per a patrocinar tots els equips del club amb una quantitat prou més important. Si per esta o altres circunstàncies Alzicapital no pot realitzar el patrocini, serà una llàstima però tampoc passarà res perquè no ens haviem compromés encara en fitxatges de jugadors o altres despeses importants. En eixe cas intentariem buscar altres patrocinadors i al final farem el de sempre: “lo que n’hi ha juga”.
    Sobre tot pel be d’Alberto desitjem que no li haja passat res i aparega prompte.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials