Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Com ve sent habitual, el Nou Bàsquet Alzira celebrarà el proper dissabte 18 de juny la quarta edició del seu Torneig d’Estiu de Bàsquet Base, que servirà per a acomiadar la present temporada 2010-2011 en les categories inferiors del club. Esta quarta edició reunirà a grans equips, com ara el Power Electronics València, el C.B. Tavernes i el C.B. Moixent, a més dels representants del club organitzador, el Nou Bàsquet Alzira.

A partir de les 9 del matí arrancarà al pavelló Fontana Mogort esta intensa matinal de bàsquet per als nostres equips de base. Hi haurà competició en les categories benjamí, aleví i infantil amb la participació de 4 equips per grup. El campió de les categories benjamí i aleví es decidirà pel sistema de lligueta de tots contra tots, mentre que els infantils disputaran eliminatòries i posteriorment els partits decisius pel tercer i quart lloc i la gran final.

El lliurament dels trofeus i les medalles està previst per a les 2 de la vesprada. Hi haurà regals per a tots els participants i servici de bar per al públic assistent. 

Eixe mateix dia i també al pavelló Fontana Mogort, en el descans del torneig,  l’equip infantil del Gruphac Nou Bàsquet Alzira disputarà a les 10.30 h el partit d’anada de les semifinals del Torneig Federació davant del C.B. Calasanz de València. Els nostres infantils estan a un pas de culminar una extraordinària temporada i classificar-se per a la gran final d’este important trofeu. El partit de tornada serà el dilluns 20 de juny, a València.

 Vos esperem a tots per a animar els nostres jugadors!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials