Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El proper dissabte 18 de juny els infantils del GRUPHAC NOU BÀSQUET ALZIRA disputaran a partir de les 10:30 hores el partit d’anada de les semifinals del Torneig Federación contra el C.B. Calasanz de València. El rival de dissabte va encapçalar el seu grup en la primera fase del torneig en el que també es trobaven Almàssera A i Rinaq Port de Sagunt, i al igual que Gruphac està encara imbatut en esta competició.
L’entrenador Alberto Lahoz espera poder comptar amb tots els seus jugadors per a este crucial encontre i amb el recolçament de tots els membres, socis i simpatitzants del Nou Bàsquet Alzira aconseguir una bona renda per al partit de tornada que es jugarà a València el dilluns 20 de juny a les 7 de la vesprada.
Apartats en l’últim moment de poder jugar la fase d’ascens a categoría autonómica, la classificació per a la final d’este torneig que tanca la temporada de bàsquet a la Comunitat Valenciana, seria una brillant recompensa per a l’esforç i l’excelent treball que els nostres infantils han realitzat al llarg de tot l’any.
Vos esperem a tots per a espentars als arquitectes cap a la final!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials