Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Power Electronics València benjamí

El Power Electronics València es va endur el trofeu de campió en la categoria benjamí.

El Torneig d’Estiu de Bàsquet Base va tornar a convertir-se, per quart any consecutiu, en la gran festa de final de temporada del Nou Bàsquet Alzira. Des de bon matí, jugadors, familiars i aficionats al bàsquet es van reunir al pavelló Fontana Mogort per a disputar o presenciar els partits i, en definitiva, per a passar un dia de convivència en torn al nostre esport.

Esta quarta edició ha reunit a grans equips, com ara el Power Electronics València, el C.B. Tavernes i el C.B. Moixent, a més dels representants del nostre club, en les categories benjamí, aleví i infantil.

Aleví contra el Power

L'aleví blau del Nou Bàsquet Alzira va ser l'únic equip capaç de fer front al domini del Power Electronics València.

Esta festa de fi de curs del bàsquet alzireny va tindre com a campions al Power Electronics València en les categories benjamí i infantil, i al Nou Bàsquet Alzira blau en categoria aleví, que juntament amb la resta d’equips participants van rebre els seus trofeus després de tot un matí de bon bàsquet.

En categoria benjamí, el Power Electronics València es va proclamar campió amb autoritat des prés de guanyar els tres partits que va jugar. Com a subcampió va acabar el C.B. Moixent, que va ser l’únic equip que va oposar una certa resistència al conjunt taronja en tota la competició, el tercer classificat va ser el Nou Bàsquet Alzira i quart, el C.B. Tavernes.

La competició en categoria aleví va ser un mà a mà entre el Nou Bàsquet Alzira blau i el Power Electronics València. Al partit decisiu arribaven els dos equips invictes, després de guanyar els respectius enfrontaments contra el Nou Bàsquet Alzira grana i el C.B. Moixent. El conjunt entrenat per Fran Pérez “Villa” va portar la iniciativa en el marcador durant una bona part del partit, amb avantatges que rondaven els deu punts, però en el darrer període el Power Electronics València, entrenat per Alberto Lahoz, gràcies a dos triples consecutius, va aconseguir pegar-li la volta al marcador. Finalment, “Villa” es va vore obligat a moure la banqueta per a tallar la reacció dels taronja i emportar-se la victoria per un ajustat 55-51.

La tercera posició va ser per al C.B. Moixent, mentre que el Nou Bàsquet Alzira grana va acabar quart. D’esta manera, el conjunt entrenat per Javi Valera  dóna per finalitzada la seua primera temporada en el bàsquet federat amb una participació que es pot qualificar com a molt meritòria.

Power Electronics València infantil

El Power Electronics València es va endur també la victòria en infantils.

En infantils, el Power Electronics València es va proclamar campió en derrotar en la final al Nou Bàsquet Alzira grana, mentre que el C.B. Moixent es va classificar en tercera posició després de guanyar al Tavernes per 50-24. En semifinals, el conjunt alzireny, entrenat per Kike Camarena, havia vençut al Tavernes per un ajustat 27-20, i el Power Electronics València i el C.B. Moixent havien protagonitzat un dels partits més vibrants de tota la jornada, que es va saldar a favor dels taronja per 35-32.

Esta quarta edició del Torneig d’Estiu de Bàsquet Base ha servit per a tancar la temporada dels equips inferiors del Nou Bàsquet Alzira, una iniciativa que va nàixer ara fa tres anys i que, sense dubte, tindrà continuïtat en les pròximes temporades com a festa de fi de curs del bàsquet alzireny.

Des del club volem traslladar públicament el nostre agraïment a les empreses i institucions alzirenyes que han col·laborat en el torneig i als clubs Power Electronics València, el C.B. Tavernes i el C.B. Moixent que, amb la seua presència un any més en el torneig, han contribuït a que els més menuts disfruten d’un dia de bàsquet i convivència.

A tots, gràcies. I fins l’any que ve…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials