Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Gruphac Alzira

L'infantil Gruphac Nou Bàsquet Alzira es troba a un pas de la gran final de la Copa Federació 2011. Anim xicons i molta sort en la tornada!!!

El Gruphac Nou Bàsquet Alzira va donar dissabte un pas endavant molt important per a classificar-se per a la final de la Copa Federació 2011, després d’imposar-se al C.D. Calasanz de València per 44-28, una renda de setze punts que no és, ni molt menys, definitiva.

El conjunt entrenat per Alberto Lahoz va saltar a la pista disposat a marcar diferències des del primer minut. Un parcial d’eixida de 7-0, basat en la intensitat defensiva i el domini sota els dos taulers, va deixar les coses clares des del principi. Els jugadors alzirenys van demostrar que anaven a pel partit des del començament (9-2 al final del primer període).

L’entrada a la pista de la segona rotació alzirenya va mantindre el nivell defensiu. La bona defensa de les línies de passe provocava que els col·legials tingueren moltes dificultats per a circular el baló i que no es trobaren còmodes sobre la pista. No obstant això, la falta d’encert en els llançaments de camp i el mal percentatge en els tirs lliures impedien que l’avantatge fora major al final del segon període (13-3).

Gruphac Alzira

El Gruphac Nou Bàsquet Alzira no ho tindrà gens fàcil en la seua visita a la pista del CD Calasanz.

La resta de la primera part va transcórrer amb la mateixa tònica. La intensitat defensiva dels arquitectes continuava ofegant l’atac dels col·legials, que queien en continues imprecisions. El treball defensiu donava els seus fruits i el Calasanz havia d’esperar més de deu minuts per a anotar la primera cistella en joc.

Només la falta d’encert dels nostres infantils, que de manera inexplicable fallaven cistelles fàcils baix de l’anella, va igualar el partit, al menys en el marcador, en el tram final de la primera part i s’arribava al descans amb un resultat de 21-9.

En la represa va tornar a repetir-se el guió de la primera part i el Gruphac aconseguia un avantatge notable al final del sisè període, 38-12. El conjunt entrenat per Alberto Lahoz encara li va imprimir una marxa més al seu joc, pressionant per moments en tota la pista i dificultant l’eixida del baló de l’equip contrari, que es trobava desarbolat per moments. Els parcials del cinquè i sisè períodes, 12-1 i 7-1, semblava que deixaven l’eliminatòria quasi vista per a sentència.

I diem que quasi perquè el Calasanz encara no havia dit l’última paraula. El tècnic col·legial va reorganitzar el seu equip ordenant una defensa en zona molt tancada per tal de tallar la superioritat ofensiva del Gruphac. El Calasanz invitava els nostres infantils a llançar des de l’exterior, però com ja hem comprovat, els arquitectes no tenien el seu dia.

Els dos entrenadors es van jugar totes les seues opcions en els dos últims períodes, tant en la part tàctica com en les rotacions. En estos últims deu minuts el Calasanz va ser superior a un Gruphac que començava a acusar l’enorme esforç físic realitzat fins al moment, i aconseguia un parcial de 6-16 per a posar el 44-28 en el marcador a la conclusió del partit.

Al remat, una renda de setze punts que no és, ni molt menys, definitiva de cara al partit de tornada. La cita decisiva és el dilluns 20 de juny, a les 19 h, a les instal·lacions esportives del Col·legi San José de Calasanz de València, amb un plaça per a la final de la Copa Federació en joc. En la final de la Copa espera rival el Jóvens Almàssera B, que va guanyar el C.B. Tavernes.

2 comentarios para “EL GRUPHAC GUANYA EL PRIMER ASSALT DE LES SEMIFINALS DE LA COPA”

  • Premsa says:

    Disculpeu amics de Tavernes. Això és el que té fiar-se dels resultats purs i durs, que moltes voltes no reflexen el que ha segut un partit. De totes formes, gràcies per la informació. Ens veiem en les pistes.

  • Mari says:

    L’equip que ha jugat contra el Tavernes no és l’Almàssera B, és l’A, el que juga en autonòmica, i això de que s’ha desfet del Tavernes amb certa facilitat no és en absolut cert. Els de Tavernes els vam donar molta feina, i fins i tot ens vam posar davant en el marcador en el partit de casa.
    Aneu amb compte amb l’Almàssera (recordeu que és l’A) perquè no posen el marcador en marxa, compten les faltes com els dóna la gana i fan ús de bona dosi de joc brut.
    Els de la Vall us desitgem molta sort i esperem que guanyeu la Copa Federació!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials