Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Nou Bàsquet Alzira presenta l’Streetball 3X3 Sant Bernat 2011, I Trofeu Gruphac, el pròxim dissabte 9 de juliol. La competició començarà a les 9 del matí en la Plaça Major d’Alzira i es jugarà durant tota la jornada.

L’Streetball 3X3 Sant Bernat es disputarà en una sola cistella i els equips estaran formats per un màxim de quatre jugadors, majors de 15 anys i dels dos sexes. Els partits són a 21 punts -amb dos d’avantatge- i la durada màxima és de 15 minuts en la fase de grups i de 25 minuts en els play-offs.

Acabat el temps, guanyarà l’equip que anote més punts. Si el partit acaba empatat, cada jugador llançarà un tir lliure i guanyarà el que més encistelle. Cada cistella val un punt, excepte les aconseguides més enllà de la línia de triples, que valdran 2 punts.

Hi han dos categories: masculina i femenina. Segons la quantitat d’equips apuntats es formaran els diferents grups i els dos primers de cada grup avançaran cap als play-offs finals. Tots els equips participants jugaran un mínim de quatre partits.

Les inscripcions poden realitzar-se per les següents vies:

– en les oficines del Nou Bàsquet Alzira (pavelló Fontana Mogort, dilluns i dimecres, de 19 a 21 h.)
– per fax (96 240 23 45) o per correu electrònic (noubasquetalzira@yahoo.es) , adjuntant el justificant d’ingrés en el compte número 3082-1405-40-3170551620 (Ruralcaixa)

La inscripció té un cost de 40 € per equip i el termini acaba el dijous 7 de juliol, a les 14 h.

L’equip guanyador rebrà un premi de 220 €, el segon classificat 120 € i el tercer classificat 50 €. A més, hi haurà un premi a l’equip més esportiu de 40€ i trofeus al millor equip local i al millor jugador local.

Anima’t, forma el teu equip i disfruta d’un dia de diversió i bon bàsquet amb nosaltres.

T’esperem!!!

2 comentarios para “APUNTA’T AL STREETBALL 3×3 SANT BERNAT 2011(DISSABTE 9 DE JULIOL)”

 • Jim Morrison says:

  Quin es l’horari? I quants equips estan apuntats? Un abraç.

 • FLC says:

  … RESTA UN DIA PER A LA FINALITZACIÓ DEL PLAÇ.

  Dijous 20 h sorteig. Es publicarà el quadre d’ enfrontaments de la primera i segona fase a esta web i es remetra per mail als equips participants.

  Aprofiteu les últimes places.

  Salut i bon bàsquet!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials