Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Streetball Sant Bernat_1

El bàsquet va prendre per un dia la Plaça Major d'Alzira

La Plaça Major d’Alzira es va convertir dissabte passat en una improvisada pista de bàsquet amb motiu de la celebració del Torneig Streetball 3X3 Sant Bernat 2011, I Trofeu Gruphac, que va organitzar el Nou Bàsquet Alzira. La cita esportiva va reunir un total de 24 equips, 17 en categoria masculina i 7 en categoria femenina, entre ells equips del club i uns altres provinents de localitats veïnes com Alginet, Guadassuar, Algemesí, Benifaió  o Tavernes, i fins i tot de poblacions com Almàssera o Alaquàs.

Streetball Sant Bernat_2

Vista aèria de la Plaça Major d'Alzira

Els partits es van disputar a un temps de 15 minuts en la primera fase, i 18 en la segona, o quan un dels dos equips aconseguia arribar als 21 punts. La jornada va començar molt prompte, a les set del matí, amb els últims preparatius. Al voltant de les 8.45 h van començar a arribar els equips i la competició va arrancar a les 9 h. Durant el matí es va disputar la lligueta prèvia i, per la vesprada, va ser el torn de les eliminatòries finals.

Streetball Sant Bernat_3

Els "I love this game" es van imposar en categoria masculina.

Una vegada disputats els octaus i els quarts de final, el quadre masculí va deparar unes semifinals que van enfrontar, d’una banda, a “I love this game” i “The Sub-31 Team”, i de l’altra, a “Siroco” i “Falkata”. D’aquests quatre equips van arribar a la gran final “I love this game”, conjunt format per jugadors d’Almàssera de les lligues EBA i LEB, i els “Siroco”, arribats des d’Alaquàs i únic equip mixt del quadre masculí.

Finalment, davant del nombrós públic que es va acostar fins a la Plaça Major per a presenciar els partits decisius, els “I love this game” van tornar a demostrar la superioritat que van exhibir durant tot el torneig i es van emportar la victòria per 21-8, i els 200 euros de premi en metàl·lic. D’altra banda, l’equip finalista, els “Siroco”, es va endur 100 euros.

Streetball Sant Bernat_4

En el quadre femení, les guanyadores van ser les jugadores del "Summer Team".

En la competició femenina, van arribar a les semifinals els conjunts “En un 3 i no res” i “Paladín”, d’una banda, i “Summer Team” i “Moc Moc”, de l’altra.  La gran final la van disputar “Summer Team”, equip format per jugadores de l’Alginet, i “En un 3 i no res”, integrat per jugadores de Benifaió i Tavernes, amb victòria de “Summer Team” per 21-8.

Dins del torneig també va haver espai per a l’activitat “Bàsquet per a la integració”, amb diversos partits d’exhibició entre els equips d’ADISPAC (Associació de Discapacitats d’Alzira) i jugadors del nostre club.

Streetball_5

Els jugadors dels equips de bàsquet d'Adispac van jugar diversos partits d'exhibició.

El quadre d’honor d’aquest I Trofeu Gruphac es va completar amb els trofeus als millors jugadors locals, que van ser per a Pau Ros, de l’equip dels “A-Ros-Trats”, i per a Inma Sánchez, de “Paladín”. El premi a l’equip més esportiu es va quedar a casa i se’l van repartir els equips “Basketeras” i “Matú”, formats per jugadores infantils del Nou Bàsquet Alzira.

Al remat, vam poder disfrutar d’un dia de bon bàsquet, amb una temperatura prou agradable, que confiem que es torne a repetir l’any que ve, amb més equips i més espectacle. Des d’estes línies volem agrair la col·laboració del comerços i les empreses que ens han ajudat a fer realitat el I Torneig Streetball 3X3 de Sant Bernat: Audiovisión Óptica Alzira, Base, Gruphac Arquitectura, el Mosset, la Mafia, Cafetería Guinea, Vodafone, les piscines cobertes municipals i l’Ajuntament d’Alzira, com també als clubs La Rabosa, CA La Ribera i Club Voleibol Alzira per la seua col·laboració en les tasques de logística.

A tots gràcies i vos esperem en la próxima edició…

QUADRE D’HONOR:

Categoria masculina:

Campió: I love this game

Finalista: Siroco

Categoria femenina:

Campió: Summer Team

Finalista: En un 3 i no res

Millor jugador local: Pau Ros (A-Ros-Trats)

Millor jugadora local: Inma Sánchez (Paladín)

Equips més esportius: Basketeras i Matú

Un comentario para ““I LOVE THIS GAME” I “SUMMER TEAM” GUANYEN L’STREETBALL 3X3 DE SANT BERNAT”

 • FLC says:

  Gràcies a tota la gent del club q s’ha implicat i ens ha ajudat per a q este nou repte s’haja pogut materialitzar (jugadors, directius, còs tècnic …).

  Tb com no, als nostres col·laboradors, patrocinadors, clubs germans (atletisme Alzira, Rabosa i Volei) i regidoria d’ esports… sense l’ ajuda en logística dels quals se’ns haguera fet molt més cap amunt este repte.

  Espere q l’ organització de l’ event haja estat a l’altura de les circumstàncies i q els equips participants hagen gaudit d’ un dia on han sigut els protagonistes. Prenem nota per a les properes edicions de les coses a millorar i afegir per a continuar evolucionant l’ event i aconseguir el nivell de qualitat q tots desitgem.

  I finalment les felicitacions a tota la família del bàsquet alzireny, pels quals i amb este rumb, continuarem treballant amb força estos anys per a estar on ens mereixem esportivament.

  Salut i bon bàsquet amics… ens vorem a la pretemporada!!

  FLC

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials