Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior temporada 2006-2007

L'últim equip sènior del Nou Bàsquet Alzira que va jugar en categoria autonòmica, la temporada 2006-2007.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira jugarà la pròxima temporada en categoria autonòmica. La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana ha atès la petició del nostre club i la decisió ja és oficial.

L’direcció esportiva va decidir el passat mes de juliol sol·licitar a la Federació plaça en autonòmica. En primera instància, l’ens federatiu no va atendre la petició del nostre club, però el Nou Bàsquet Alzira va quedar en primer lloc en la llista d’espera i havia d’esperar que algun club renunciara a jugar en autonòmica per a obtenir la plaça.

Finalment, la renúncia per part d’un altre club s’ha produït i l’equip ha obtingut la tan esperada plaça per a participar en la sisena categoria del bàsquet espanyol i tancar així un periple de quatre anys en Primera Zonal i en Preferent. D’aquesta manera, el club recupera la categoria que va perdre fa quatre temporades.

Sense temps quasi per a disfrutar de la bona notícia, la direcció esportiva ja s’ha posat mans a l’obra per a tancar la plantilla que l’any que ve tornarà a jugar en autonòmica.

L’objectiu del director esportiu Félix Lahoz és mantenir la base de l’equip que la temporada passada va quedar quint en el seu retorn a Preferent, i incorporar  tres o quatre reforços que milloren el joc interior i exterior de l’equip. De moment, ja s’han mantingut els primers contactes amb diversos jugadors i està previst que es concreten les incorporacions al llarg d’aquest mes d’agost.

Com explica Félix, la idea és mantenir l’estil de joc que ha caracteritzat a este equip les dos últimes temporades, amb un joc dinàmic, arriscat i ofensiu, basat en la pressió defensiva i la velocitat.

Per ara, el Nou Bàsquet Alzira està a l’espera de conèixer el nom dels seus rivals en la nova categoria, cosa que no se sabrà fins que finalitze el termini d’inscripció dels diferents equips a meitat de setembre.

Després del descans estiuenc, està previst que la pretemporada dels nostres equips federats comence el proper dimecres 24 d’agost, a les 19 hores, a la pista de cros i d’atletisme de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar, on tindran lloc les primeres sessions, per a començar a treballar al pavelló Fontana Mogort a partir del dilluns 5 de setembre.

2 comentarios para “EL NOU BÀSQUET ALZIRA JUGARÀ EN AUTONÒMICA”

  • Pep says:

    Hola components de les plantilles Senior i juniors del Club Nou Bàsquet Alzira, comentarvos que la pretemporada comensara el proper 29 d’Agost i no el 24 com diu aquest article.
    Degut al retras en l’escomensament de la lliga, ens podem permitir enrraderir una setmana la pretemporada, despres de consensuar la decisió els entrenadors de categoria Senior (Alberto Lahoz, Jose Manuel Borrull i Francisco Oliver-Villa).
    Disfruteu una setmana més avans de ficarmos en feina.

  • Fran says:

    Molt bona noticia per al basquet en Alzira i per al Club

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials