Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Els equips sènior i júnior masculins del Nou Bàsquet Alzira comencen este proper cap de setmana, a Tavernes i Xàtiva respectivament, la seua participació en la Lliga Valenciana 2011.

L’equip entrenat per Alberto Lahoz ha quedat enquadrat en el Grup E de la categoria especial València i haurà d’enfrontar-se al CB Tavernes, CB Oliva i CB Sueca. La primera fase es jugarà pel sistema de lliga a una sola volta i els campions de cada grup i els dos millors segons es classificaran per als quarts de final, que es disputaran a partit únic en casa de l’equip millor classificat.

El debut en la competició serà este proper diumenge 18 de setembre, a les 17 hores, a la pista del CB Tavernes. El segon partit es disputara el dijous 22 de setembre, a les 20.30 hores, al pavelló Fontana Mogort, contra el CB Oliva, i en l’últim encontre d’esta primera fase haurà de desplaçar-se, el dissabte 24, a les 18 hores, fins a Sueca. Esta competició servirà com a prova de foc de cara a l’inici de la lliga, en la qual en conjunt alzireny retornarà a la categoria autonòmica.

D’altra banda, el júnior masculí del Nou Bàsquet Alzira, a les ordres de Fran Pérez “Villa”, jugarà en el Grup C de la categoria júnior zonal València contra el Nou Bàsquet Xàtiva B i el CB Don Bosco València. Esta primera fase es disputarà també pel sistema de lligueta a una sola volta tots contra tots i els campions de cada grup i el millor segon classificat jugaran les semifinals.

El conjunt entrenat per “Villa” jugarà el primer partit este diumenge, a les 12 hores, a la pista del Nou Bàsquet Xàtiva B, mentre que tancarà la primera fase de la competició rebent al  pavello Fontana Mogort al CB Don Bosco de València, el dissabte 1 d’octubre, a les 16.30 hores.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials