Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Blasmetal Aluminis Alzira

El Blasmetal Aluminis no va poder debutar amb victòria a la complicada pista de l'Eulen Benifaió.

El debut de l’equip sènior Blasmetal Aluminis en Primera Zonal es va saldar amb derrota en la difícil pista de l’Eulen Benifaió, equip que la temporada passada militava en Preferent. El marcador final va ser de 79 a 63 per als locals.

El partit va començar bastant parell i no es registraven grans diferències en el marcador. El Blasmetal Aluminis, gràcies a l’encert des del tir exterior, va arribar al final del primer quart amb un marcador de 23-17.

En el segon periode  el joc d’atac es va tornar més espès i la diferència  va augmentar a favor dels locals, que se n’anaren al descans amb un marcador favorable de 44-29. El parcial d’este quart va ser de 21-12.

En la segona meitat les defenses van augmentar la intensitat i el Blasmetal Aluminis va permetre menys punts al seu rival que en els periodes anteriors. Malgrat açò, continuava el poc encert de l’equip en atac. En l’inici del tercer quart el Blasmetal Aluminis va reaccionar i amb un parcial de 0-9 va retallar les distàncies gràcies a diverses recuperacions i eixides ràpides finalitzades per Félix Lahoz . El quart va acabar amb un parcial de 18-14, que mostrava una lleugera millora en els punts encaixats gràcies als canvis de defensa.

Ja en l’últim periode, l’Eulen Benifaió va tornar el parcial amb un 10-0 i s’esfumaven les esperances de remuntar per part dels alzirenys, que malgrat guanyar el quart per 17-20 no van poder disputar-li la victòria en els últims minuts del partit a l’equip local. Al final es va arribar amb el resultat de 79-63.

Entre les notes positives va destacar l’actuació del júnior Carlos Peris que va disposar d’alguns minuts de bon joc amb l’equip sènior. Pese a la millora en el joc, després dels partits de la pretemporada, caldrà esperar a la pròxima jornada, el dissabte 22 a les 16.30 hores, quan el Blasmetal Aluminis debute en la present temporada en la seua pista contra el Va de Basquet Algemesí, per a buscar la primera victòria en esta nova categoria de Primera Zonal.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials