Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Base Alzira

El Base Nou Bàsquet Alzira va debutar amb bon peu en este inici lliguer.

El nou projecte de l’equip júnior Base Nou Bàsquet Alzira, a les ordres de Fran Pérez “Villa”, va debutar amb victòria a la pista del C.B. Sueca per un clar 41-72 cimentat en un extraordinari final de partit. El conjunt alzireny va saltar a la pista a mig gas i això, unit a la defensa en zona proposada per l’equip local, va fer que el suecans agafaren els primers avantatges en el marcador en el primer quart, que es va tancar amb un resultat de 14-11.

En el segon període, el Base Nou Bàsquet Alzira va elevar el to defensiu i va encadenar diversos contraatacs. La millora en l’atac contra la defensa en zona va permetre als de Villa retallar les diferències i començar a marcar els primers avantatges. Amb esta dinàmica es va arribar al descans amb un marcador de 18-27.

Base Alzira

Els júniors van certificar la victòria amb un parcial de 2-30 en els últims minuts del partit.

Però els jugadors locals no van baixar els braços en cap moment. En la represa van iniciar una tímida reacció, que no va arribar a fructificar, i es va tancar el quart amb un 34-42. L’esforç dels suecans va donar els seus fruits en l’inici de l’últim parcial, en el qual s’acostaren fins al 39-42 a falta de pocs minuts per al final, un resultat que semblava que podia posar nerviosos als nostres jugadors.

Pero no va ser així, en els moments més complicats el Base Nou Bàsquet Alzira va ser capaç de traure les seues millors armes i va anotar un parcial de 2-30 que va servir per a tancar el partit amb una victòria còmoda, però molt treballada per 41-72.

Un comentario para “EL JUNIOR BASE ALZIRA DEBUTA AMB VICTÒRIA A LA PISTA DEL SUECA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials