Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Rafa Ros

El Nou Bàsquet Alzira va recuperar les senyes d'identitat del seu joc, amb la presió i la intensitat defensiva.

El primer equip del Nou Bàsquet Alzira, el senior masculí, va debutar amb una victòria (60-65) en el seu retorn a Autonòmica, quatre anys després, en imposar-se a la pista d’un altre recentment ascendit, el Barrio del Cristo d’Aldaia, en un partit que no es va decidir fins als instants finals.

El Nou Bàsquet Alzira va recuperar les senyes d’identitat que caracteritzen a este equip, amb la seua pressió i la intensitat defensiva. Els jugadors alzirenys van prendre la iniciativa en el joc d’inici, amb una pressió a tota la pista que va crear problemes a un equip veterà com el Barrio del Cristo. L’encert en els llançaments exteriors va servir per a establir un primer parcial de 2-8 a favor dels nostres. Però els locals van reaccionar. En els minuts finals del primer període, els alzirenys van trobar molts problemes per a anotar i es va arribar amb taules al final dels primers deu minuts (14-17).

Els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van continuar amb la dinàmica positiva en el segon quart, i de la mà d’una defensa molt més intensa, van anar incrementant les diferències fins a arribar al descans amb una renda de set punts (28-35), deixant a l’equip local en tan sols 11 punts en este període.

Alberto Tejedor

Alberto intenta atacar la cistella rodejat de dos rivals.

En canvi, en la represa, l’equip va eixir totalment descentrat i el Barrio del Cristo va aprofitar la situació per a retallar diferències i empatar el partit en els primers cinc minuts (38-38). En el moment més complicat va aparèixer la figura de Juan Carlos Laguia, qui va donar seguretat al joc alzireny i va anotar un parell de cistelles dins de la zona.

El Nou Bàsquet Alzira va ser capaç de parar l’eixida en tromba dels locals i de controlar el rebot per a tornar a restablir la diferència de deu punts en el marcador (38-48). Semblava que els nostres anaven a trencar el partit, però no va ser així. L’equip alzireny va errar diversos contraatacs i va desaprofitar ocasions clares d’avantatge, i la diferència va quedar reduïda a sis punts en al final del tercer quart (45-51).

Juan Carlos Laguia

L’aparició de Juancar va donar seguretat en atac quan més apretava el Barrio del Cristo.

En el començament de l’últim període, el Barrio del Cristo va apostar per una pressió que, encara que poc convincent, si va resultar molt efectiva, i li va servir per a situar-se a tan sols dos punts (58-60) quan faltaven poc menys de dos minuts per al final, i fins i tot disposaren d’un triple per a posar-se per davant.

Però el Nou Bàsquet Alzira va ser capaç de recuperar-se, superar els problemes amb el rebot defensiu i tornar a tirar mà de la pressió. Un parell de bons atacs i uns quants tirs lliures en els moments decisius van servir per a que els d’Alberto Lahoz s’acabaren emportant un partit que es va igualar en els minuts finals (60-65).

Després d’este important triomf, l’equip alzireny ha de reafirmar la imatge seriosa i consistent que va donar en el seu retorn a Autonòmica el proper dissabte 22 d’octubre al pavelló Fontana Mogort contra el CB Quart. Vos esperem a tots…

3 comentarios para “EL SENIOR MASCULÍ GUANYA EN EL SEU RETORN A AUTONÒMICA”

 • Quico says:

  Aixó, els debutants. Vicentet se cascá un triple en l’últim segon de la possessió quan ells mes apretaven i pretenien remuntar, i després David va fer el 2+1 que els sentencià. Enhorabona one more time!

 • elfèlix says:

  …ara a treballar dia a dia per a continuar creixent com a equip.

  Felicitar tb als debutants, David i Vicent, per la seua bona actuació i la gran ajuda q ens estan donant.

  FORÇA!!!

 • Quico says:

  Fue un muy buen partido contra todo un equipazo. Físicamente eran muy superiores, parecía un partido de hijos contra padres… pero el esfuerzo en defensa fue brutal! Enhorabuena!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials