Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
N.B. ALZIRA GRANA 34 – C.B. ALGEMESÍ 50
(1-8 / 2-2 / 3-9 / 8-6 / 1-8 / 4-4 / 1-8 / 4-5) 

Amb 7 punts Guillem va ser el màxim anotadors de l'equip

Primera matinejada de la temporada per a l’Infantil Grana que en el seu primer partit a casa rebien la visita del C.B. Algemesí, un equip amb molta més alçada i corpulència que la dels nostres xiquets.

Els alzirenys no eixiren massa desperts i ja des de l’inici els taronja aprofitaren la seua superioritat física per a dominar el joc sobre la pintura i guanyar la majoria de rebots, situació que els permetia establir les primeres diferències al marcador.

Els blaugrana trigaren en agafar la necessària dinàmica de joc i no més quan foren capaços de jugar amb més rapidesa i anticipació pogueren plantar cara al seu rival.

Els jugadors de Vicent Hervàs tenien series dificultats per penetrar entre les torres rivals i trobar posicions còmodes de tir, de mànera que van llançar poques vegades i amb no massa encert: 20% en llançaments de camp i 24% en tir lliures. Contrariament Algemesí disposava de més marge d’error ja que elvisitant d’11 punts seu domini en el rebot ofensiu els oferia fins quatre i cinc opcions consecutives de tir.

Josep es queda fet un entrepà

Josep es queda fet un entrepà

Al descans s’arribava amb avantatge visitant d’11 punts (14-25) i encara que durant la segona part els d’Alzira intentaren jugar amb més velocitat, Algemesí va continuar aumentat la diferència fins arribar al 24-50 final.

Esperem que el treball i la constància en l’entrenament acabe de consolidar el joc del nostre segon equip infantil.

Vicent Hervàs dona instruccions als seus

Vicent Hervàs dona instruccions als seus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
INSTITUTO JARQUE N.B.ALZIRA 88 – JOVENS ALMÀSSERA ROIG 26
(14-5 / 12-5 / 12-4 / 7-4 / 18-0 / 9-4 / 4-2 / 13-1)
Pau recuperat a temps per al primer partit de Lliga

Pau recuperat a temps per al primer partit de Lliga

Després del decebedor encontre de preparació disputat la setmana passada a Tavernes, els jugadors de Toni Salom necessitaven demostrar en el seu primer partit de lliga que tenien suficient qualitat i il·lusió per a jugar en categoria Preferent i encara que l’equip encara està en construcció i hi han molts aspectes que millorar, Institut Jarque va donar una imatge molt millor que set dies abans.

La recuperació de Pau i Ruben Aparisi, que a l’igual que Luis apenes han entrenat durant la pretemporada per lesió, dona fortalesa i consistència defensiva, i poc a poc l’equip va guanyant dinamisme en el seu ritme de joc.

Un parcial d’eixida de 9-0 marcava les primeres diferències que a la fi dels dos primer períodes eren ja de 16 punts (26-10).

La bona connexió entre Miquel Sanjuan i Ferran en un dels quintets i Carlos i Jorge en l’altre, que s’assistiren amb freqüència al llarg del partit, feia que els blaugrana arribaren al descans 45-18.

Miquel culmina un contratac després de robar el baló

Si la remuntada visitant ja semblava poc probable es va tornar quasi impossible després del contundent 18-0 del cinqué període. A partir d’este moment una certa relaxació s’apoderà de l’Institut Jarque, de la qual no es va desprendre fins l’últim temps en què entre Jorge i Carlos anotaren un parcial de 13-1.

Bon joc col·lectiu en general amb participació anotadora de tots els jugadors, encara que queda molt per treballar i millorar.

La pròxima jornada doble enfrontament d’Infantils a Tavernes en la que esperem que Institut Jarque arribe amb ànim de revenja i faça oblidar la derrota de pretemporada. 

Dilluns, dimecres i divendres, tots a entrenar dur.

En la nova categoria, Jorge també mana en la pintura

 

Ferran va tindre un bon percentatge d’encert

 

EQUIP!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials