Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Aleví blau

L'aleví blau, a les ordres de Fran Pérez "Villa", va debutar en lliga a la difícil pista de l'Alginet.

Primer partit per a l’aleví blau que entrena Fran Pérez “Villa”, que visitava una pista sempre complicada com la del CB Alginet. El conjunt alzireny va saltar a la pista sense la concentració necessària, permetent al rival anotar cistelles fàcils i amb errades en els marcatges, i els primers avantatges en el marcador van ser per als locals, que al final del segon període ja manaven per un clar 47-20.

En el tercer període, el Nou Bàsquet Alzira va reaccionar, gràcies a la pressió defensiva i una millora en els passes, i el desavantatge es va reduir al descans fins al 57-37 que reflectia el marcador.

En la represa, el conjunt que entrena Villa va saltar a la pista amb una altra actitud i no va baixar els braços en cap moment en el seu intent de reduir el desavantatge. En el quart període els nostres alevins es van imposar per 7-10 (64-47), però en el cinquè, unes pèrdues de baló en els últims minuts els van fer encaixar un parcial de 17-6 (81-53).

En el darrer període, els dos entrenadors tiraren de les seues millors armes i el Nou Bàsquet Alzira va poder rebaixar la diferència, gràcies a diverses recuperacions de baló, deixant el marcador en  el definitiu 98-78.

Al remat, els nostres alevins van notar en excés el mal inici de partit, però en cap moment van baixar els braços i, liderats per Carla i Carles, van lluitar durant tot el partit per reduir les diferències.

Ara toca posar-se a treballar de valent, que encara queda molt marge de millora i molta lliga per davant…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials