Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Sènior femení

El sènior femení tenia un difícil debut en casa contra un dels millors equips de la categoria, el CB Rolser Pedreguer.

El sènior femení que entrena Dani Cuenca debutava en lliga en el pavelló Fontana Mogort contra un equip veterà i amb molta més experiència com el CB Rolser Pedreguer, que al final es va acabar emportant la victòria (35-60).

Les nostres jugadores van tindre un bon començament de partit, atacant bé la defensa en zona i fent pressió després de cistella. Durant tot el primer quart, el Nou Bàsquet Alzira es va mantindre per davant, amb avantatges que rondaven els quatre i sis punts (6-1, min. 5 ó 11-7, min. 9), i el primer parcial es tancava amb un marcador de 12-11.

Però la igualtat es va trencar en el segon període. El Rolser Pedreguer va canviar la defensa a individual i van apostar per una pressió que va sorprendre a les nostres jugadores, que només pogueren anotar 5 punts durant tot el quart, tots de tir lliure. En canvi, les jugadores visitants van poder córrer i van trencar el partit amb 23 punts, la majoria al contraatac. Al descans s’arribava amb un marcador de 17-34.

Sènior femení

Malgrat el resultat, les sensacions que va mostrar l’equip van ser millors que en la primera jornada.

Després del descans, les jugadores entrenades per Dani Cuenca van controlar millor l’eixida de la pressió i els parcials es van igualar. Però en dos minuts de l’últim període, l’equip alzireny va encaixar un parcial de 0-8 que li va impedir imposar-se en la segona part i que va deixar el marcador en el definitiu 35-60.

Malgrat el resultat, les sensacions que va mostrar l’equip van ser millors que en la primera jornada. Les nostres jugadores no van baixar els braços i van lluitar amb ganes per tal de trobar solucions a la pressió que plantejava el rival, mostrant una millor imatge en el primer quart i en gran part del tercer i del quart.

La setmana que ve, les sèniors es desplacen fins a la pista del CB Joventut Xàbia, en un partit en el que confiem que inauguren el seu caseller de victòries contra un equip que tampoc sap el que és guanyar en este començament de lliga. Ànim, xiques…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials