Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alberto tejedor

En el moment en que el partit estava més complicat, l'equip va saber reaccionar i aconseguir la victòria.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va sumar dissabte passat la segona victòria en la nova categoria d’autonòmica contra el CB Quart (87-77), en un partit que se li va posar molt costera amunt i en el qual va haver de remuntar un desavantatge de 14 punts en l’últim període espectacular.

El Nou Bàsquet Alzira va arrancar dominant durant el primer quart i mig de partit, amb un joc dinàmic, defensant dur i sense concedir al rival tirs còmodes. El CB Quart es mantenia només a base de triples i algun que altre rebot ofensiu, per a arribar al final del primer acte amb un resultat de 27-16.

Durant els primers quinze minuts, els jugadors alzirenys van dur la iniciativa en el joc, amb un màxim avantatge de nou punts, però quan faltaven poc més de cinc minuts per al descans, el conjunt visitant va incrementar la intensitat defensiva. L’atac alzireny va començar a col·lapsar-se i a trobar moltes dificultats per a anotar.

Rafa Ros

L'equip va ser capaç de remuntar un desavantatge de 14 punts en l'últim quart i acabar guanyant.

D’altra banda, el CB Quart començava a anotar amb molta més facilitat, fent molt de mal amb els seus triples i aconseguint cistelles des de prop de l’anella. Fins al punt que el conjunt visitant aconseguia pegar-li la volta al marcador i anar-se’n al descans per davant (43-44).

El col·lapse anotador del Nou Bàsquet Alzira va continuar durant la represa, en un tercer quart en el qual només va anotar 8 punts i van rebre 21. Els problemes en atac van continuar i el conjunt alzireny es va passar els cinc primers minuts sense anotar, cosa que va obligar a Alberto Lahoz a demanar dos temps morts per a revertir la situació.

El tècnic alzireny va apostar pel triple poste amb Juancar, Alberto i David, i la dinàmica va canviar un poc. Es va tallar la sequera i en els tres últims minuts es van anotar els vuit punts d’este període. Però, el CB Quart, amb un autèntic recital de triples, aconseguia tancar el tercer quart amb un avantatge de 51-65.

Pressió

En l'últim quart, la intensitat defensiva i la pressió van les claus de la remuntada.

En el començament de l’últim període, el tècnic alzireny va decidir jugar-se-la per tal de canviar la dinàmica del partit i recuperar la intensitat en el joc. Va apostar per una defensa en zona, en un intent de que el CB Quart no trobara tirs còmodes ni fera mal amb el seu joc interior.

Una aposta arriscada davant d’un rival que fins al moment s’havia mostrat molt encertat en els llançaments exteriors, que va eixir bé. El CB Quart va començar a tindre molts problemes per a anotar i ja no trobaven opcions de tir amb la mateixa facilitat. A més, els nostres jugadors ofegaven al rival amb la seua pressió. D’esta manera, van poder recuperar alguns balons i així encadenar diversos contraatacs.

El conjunt blaugrana, espolejat pel nombrós públic, que va portar a l’equip en bolandes, va culminar la remuntada i es va posar de nou per davant (77-75) quan faltava poc més de minut i mig per al final, gràcies al seu encert en els llançaments de tres, els balons recuperats i una major fluidesa en atac. Els triples finals de David, Vicent i Rafa van servir per a tancar un parcial de 36-12 en l’últim període i certificar la victòria per 87-77.

Després d’esta segona victòria, el primer equip es desplaça la setmana que ve (diumenge 30,  les 19 hores), a la complicada pista del CD Don Bosco de València, amb l’objectiu de continuar creixent en este retorn a autonòmica.

3 comentarios para “EL SENIOR MASCULÍ SUMA LA SEGONA VICTÒRIA CONTRA EL CB QUART”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials