Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Blasmetal AluminisSegona jornada de la lliga per al Blasmetal Aluminis en Primera Zonal, i segon partit en el que tocaba enfrontarse a un dels equips que de segur lluitaran pel títol de lliga, el Chem Mecanitzats Va de Bàsquet Algemesí. L’equip no va poder estrenar el caseller de victòries i va perdre per 39-70.

L’inici de partit va ser bo, amb balons furtats per la defensa del Blasmetal Aluminis que acabaren amb contraatacs que permeteren agafar una xicoteta distància. Però prompte el Va de Bàsquet Algemesí, després de demanar un temps mort, s’encarregà d’igualar el tanteig. Els canvis de l’Algemesí començaren a fer molt de mal a l’interior de la zona del Nou Bàsquet Alzira i el primer quart acabà 10-19.

El segon període, amb la rotació de jugadors, tampoc es va trobar el joc necessari per a superar a la defensa rival, amb molt mes poderiu físic. Així s’arribà al final de la primera part amb un 22-38.

La segona part no va diferir molt del vist en la primera, l’Algemesí era molt mes fort en defensa i guanyava molts rebots, cosa que li permetia eixir ràpid al contraatac. Ja en l’últim quart i amb un canvi de defensa, el Blasmetal Aluminis augmentà la intensitat i no va permetre tants punts com en els quarts anteriors, però la mala punteria de cara a l’anella no va permetre retallar les distàncies.

Destacar la lluita dels jóvens de l’equip com Rafa, Bernat o Carlos. En l’apartat anotador, Rafa Roca va ser el mes encertat amb 12 punts.

Dissabte que ve, el Blasmetal Aluminis es desplaça fins a la pista del CB El Perelló, equip que tampoc coneix la victòria en estes dos primeres jornades de lliga.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials