Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
C.B. TAVERNES 41 – N.B. ALZIRA GRANA 39
Damian va guanyant-se cada vegada mes minuts

Damian va guanyant-se cada vegada mes minuts

Els equips de Tavernes i Alzira que militen en categoria Zonal depararen un intens encontre replet d’emoció en el que la incertesa del resultat va durar fins a l’últim segon.

Tot i ser dos equips molt igualats cadascú va dominar durant una part del partit. En el primer període els de la Vall aconseguiren un avantatge de quatre punts (7-3) en el que s’arribaria a l’inici del quart temps, en el que la falta d’intensitat defensiva dels nostres infantils i l’encert en el llançament exterior per part dels locals propiciava que estos pogueren anar-se’n al descans amb la renda més amplia del partit (30-20)

Els minuts de pausa vingueren molt be, no sols a Kiko que pogué recuperar-se de la torcedura de turmell que havia patit en el segon temps, sinó a tot l’equip en general que després d’escoltar les ordres de Vicent Hervàs, va eixir a pista mes concentrat i confiat en les seues possibilitats. Gràcies a un major sacrifici en defensa que impedia als de Tavernes trobar posicions clares de tir, a un major control del rebot defensiu i a les ràpides eixides al contratac els blaugrana iniciaren una lenta però constant remuntada que va culminar en el seté període quan, espentats per una afició incondicional que malgrat l’oratge va acompanyar l’equip a la Valldigna, arribaren a posar-se 3 punts per dalt.

Ernesto ataca amb decisió

Ernesto ataca amb decisió

L’últim assalt començava amb diferència d’un punt a favor dels alzirenys (35-36). Els de Tavernes van saber refer-se i detindre les ofensives del rival, ara amb menys claredat d’idees per a atacar l’anella. En els últims compassos Tavernes va mostrar una major solidesa i a falta de minut i mig, i sumant tirs lliures, tornava a pegar-li la volta al partit i ficar-se de nou per davant. Encara quedava temps però nostre equip no va tindre serenitat per aprofitar les últimes possessions. 

Una llàstima que després d’haver fet el més difícil i quan els de Vicent semblaven llançats cap a la victòria, esta s’esfumara en l’últim minut. 

Ens quedem en la intensitat defensiva i el bon joc desenvolupat durant la major part del segon temps. L’equip està en progressió i les victòries no poden trigar a arribar, però per a que això passe serà menester continuar entrenant fort i amb ganes. Ànim xiquets, que aneu pel bon camí!

Omar busca el rebot

Omar busca el rebot

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials