Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

ALEVÍ BLAU 70-60 CB CANALS

Aleví blau

El partit semblava decidit a favor dels nostres alevins, però el Canals va reaccionar en la segona part.

Primer partit dels alevins que entrena Fran Pérez “Villa” al pavelló Fontana Mogort i primera victòria de la temporada. El Nou Bàsquet Alzira va saltar a la pista més concentrat que en el primer partit de lliga i, després d’un intercanvi inicial de cistelles entre els dos equips, els nostres alevins van començar a marca diferències gràcies a diverses recuperacions de baló (22-14).

En el segon i tercer períodes, els deixebles de Villa van incrementar el seu nivell defensiu i van aconseguir ofegar l’atac dels jugadors del Canals. Així van arribar al descans amb un marcador favorable de 50-20 que feia preveure una còmoda victòria.

Però res més lluny de la realitat. En el quart període, els de Canals van eixir a la pista amb una altra mentalitat més agressiva, van començar a recuperar balons i a dominar el rebot sota els dos taulers, infringint al Nou Bàsquet Alzira un parcial de 8-22.

Els nervis van aparèixer en els nostres jugadors i els visitants, més crescuts, es van aprofitar d’esta circumstància per a guanyar els dos últims parcials, això sí, per poca diferència de punts, i es va arribar al final del partit amb el marcador de 70-60 per als nostres alevins. Al remat, es va aconseguir la victòria, però amb un regust amarg per no poder reaccionar en la segona part.

BENJAMÍ DIGITIMPRÉS 59-9 CB AE SUECA

Benjamí- Sueca

Els benjamins van debutar amb bon peu en la nova competició de NP-1.

D’altra banda, en la matinal del dissabte es va produir també el debut dels nostres benjamins en el nou campionat NP1 benjamí que organitza la Federació de Básquet de la Comunitat Valenciana. Els jugadors entrenats per José Borrull van tindre un debut còmode en imposar-se al CB Canals per un clar 59-9. En la primera part, els nostres benjamins ja havien aconseguit els cinquanta punts de diferència necessaris per a tancar l’acta.

Sense subte, un bon inici en esta nova competició que ha de servir com a estímul als més menuts  per a continuar treballant i progressant conforme vaja avançant la temporada. Enhorabona als nostres benjamins i al seu entrenador…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials