Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Cadet femení

Després d'un partit molt igualat, la victòria de les nostres cadets es va escapar en l'últim minut.

El cadet femení no va poder aconseguir la victòria dissabte passat contra el Jòvens Almàssera, en un partit molt igualat que es va decidir a favor de les visitants en l’últim minut per un ajustat 23-25. Un resultat que demostra que cap dels equips va estar massa encertat de cara a cistella.

El partit va discórrer igualat en la primera part, en la qual cada cistella aconseguida per cada equip era contrarrestada per l’altre. El Jóvens Almàssera portava la iniciativa en el marcador, però amb avantatges que no passaven dels quatre punts, i al descans s’arribava amb un resultat de 18-19.

Si en la primera part cap dels dos equips va estar encertat de cara a cistella, les coses no van millorar en la represa.  Les jugadores entrenades per Inma i Melissa van aconseguir empatar el partit a 23 en el sisè període i, partir d’este moment, es va iniciar una sequera anotadora per part dels dos conjunts que es va prollongar durant quasi deu minuts.

Els nervis i les imprecissions per part dels dos equips, units al desgast físic, van reduir l’efectivitat a mínims. Les nostres jugadores desaprofitaven opcions clares de tir sota cistella, però la bona defensa i el domini del rebot les mantenien en el partit. Amb l’empat al marcador s’arribava als instants finals. Pareixia que l’equip que aconseguira anotar primer s’emportaria la victòria. Finalment, una cistella de les jugadores visitants quan faltava poc més d’un minut per a acabar el partit va donar el triomf al Jóvens Almàssera.

Després d’este resultat, les nostres jugadores han d’alçar el cap i continuar treballant de valent per a afrontar els pròxims partits amb les millors condicions. Ànim a totes…

Un comentario para “EL CADET FEMENÍ PERD EN L’ULTIM MINUT CONTRA L’ALMÀSSERA”

  • Quico says:

    Siento no poder subir las fotos que estuve haciendo en el partido. Como sabéis estuve toda la mañana, y habréis visto las del alevín y el benjamín que jugaron antes, pues las últimas de estos dos partido, y todas las de este partido del cadete femenino que se jugó después no las pude descargar por un problema con la tarjeta de la cámara. A ver si en el siguiente partido en casa no ocurre nada extraño y subimos también fotos de este equipo al igual que del resto. Mis disculpas.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials