Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior masculí

Els júniors van aconseguir una treballada victòria a la pista de l'Ondara.

El Base Sportleader Alzira visitava una pista dificil contra un equip lluitador com l’Ondara, al qual es va imposar en un partit dur per 48-64. El conjunt local va començar dominant el joc, però als pocs minuts el Base Alzira es va recompondre i amb un parell de triples i unes bones accions defensives va acabar el primer quart amb un avantatge de 9-18.

En el segon període van predominar els atacs sobre les defenses i el Base Alzira va demostrar que diversos jugadors poden anotar fàcilment, arribant al descans amb el marcador de 26-41.

En la represa, l’Ondara va intentar reduir el desavantatge, però les bones defenses sobre els jugadors importants del conjunt alacantí va fer que no anotaren amb facilitat. Fins i tot, els nostres júniors augmentaren la seua renda al final del tercer quart (35-53).

L’ultim període va servir per a repartir minuts entre tots els jugadors, circumstància que va aprofitar l’Ondara per a posar-se a només nou punts (46-55) quan faltaven dos minuts per al final, però el Base Alzira es va recuperar en el tram final de partit per a deixar el marcador final en 48-64.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials