Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

Sènior femení

El sènior femení continua millorant en el seu joc i va estar a punt de guanyar a la pista del Joventut Xàbia.

El sènior femení dirigit per Dani Cuenca disputava el segon encontre fora de casa contra el Joventut Xàbia, un equip que, com les nostres jugadores, tampoc  havia conegut la victòria fins al moment, i que finalment va emportar-se el triomf per un ajustat avantatge de només tres punts (50–47). 

Les jugadores locals van impossar des de l´inici del partit una defensa en zona 3-2 que va permetre a les  alzirenyes mantindre igualat el marcador, encara que els va faltar un major encert en els tirs. Durant la meitat del primer quart , les alzirenyes van aconseguir rendes al marcador (2-6, 8-11), encara que a partir d´este moment van estar quatre minuts sense  anotar, fallant molts tirs fàcils i perdent molts balons que permetien a les jugadores rivals fer molts contraatacs i acabar el quart per davant (14-11). 

Ja en el segon període, les locals van canviar la seua defensa a individual i van anotar 6 punts més, aconseguint així un parcial total de 12-0 que els donava un avantatge de 9 punts en el marcador  (20-11, min.13). Les nostres jugadores completaven així 8 minuts sense anotar. Este va ser el moment decisiu per a que el tècnic alzireny indicara a les seues jugadores que imposaren una pressió a tot el camp, amb la qual cosa el partit va entrar en una dinàmica de joc molt igualat, sempre amb avantatges al marcador del Joventut Xàbia d´entre 4 i 9 punts.

Va ser al tercer quart quan el Nou Básquet Alzira va patir la pèrdua de Susana a la pista, una baixa molt important per a l´equip, la qual cosa va permetre que el Joventut Xàbia baixara un poc els braços, i de rebot, Dani Cuenca va apostar per traure tota la seua artilleria a la pista.  

Amb esta arriscada decissió, ja a l´últim quart les nostres sèniors van poder empatar el partit (40-40, min.33) i, fins i tot, posar-se per davant amb un avantatge de 5 punts (40-45, min.35), moment en el que la falta de forma física de les nostres jugadores va començar a passar factura. Va ser en eixe moment quan les locals van apretar les cordes aconseguint 8 punts seguits al seu favor i fent un parcial final de 10-2 al que les alzirenyes ja no van poder fer front.

Finalment una amarga derrota per al nostre sènior femení, que a banda de donar-ho tot a la pista, va disputar el partit fins al final, sense baixar els braços i demostrant una clara millora. Les nostres xiques van imposar el seu ritme de joc durant gran part del partit i van començar ja a utilitzar les seues armes més favorables, com el tir exterior, els moviments interiors i la defensa agressiva.

En espera de noves millores en molts aspectes del joc, el sènior femení de Dani Cuenca aprofitarà el descans de la propera setmana per a posar-se al dia i estar al màxim per al pròxim encontre contra el C.B. Banyeres.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials