Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Pau Ros

Els sèniors van aconseguir una treballada victòria a la pista del CB Don Bosco de València.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va sumar diumenge passat la tercera victòria en tres jornades en la nova categoria d’autonòmica a la pista del CD Don Bosco de València (52-66), en un partit que es va decantar a favor dels nostres en el tercer quart gràcies a una major intensitat defensiva.

El partit va arrancar igualat entre dos equips de similars característiques, que des d’un principi tractaven d’aprofitar qualsevol oportunitat per a córrer. El Nou Básquet Alzira va començar dominant des de la pintura, però sense traure profit de la superioritat. Els dos conjunts es van alternar en el marcador per a acabar el primer quart amb 17-18.

En el començament del segon període, el Nou Bàsquet Alzira va prendre la iniciativa en el joc, incrementant la intensitat defensiva i tractant d’imprimir-li velocitat al joc sempre que podia. Un parcial de 0-10 a favor dels jugadors que entrena Alberto Lahoz col·locava el màxim avantatge en el marcador (20-31, min. 16), liderats a la pista per Óscar i Rafa Ros. El conjunt alzireny li posava més intensitat defensiva, cosa que li permetia recuperar balons i córrer. 

Óscar

Óscar es va mostrar molt actiu, sobre tot en el segon quart.

Semblava que el partit es podia trencar a favor del Nou Básquet Alzira, però com ve passant al llarg de la temporada, el tram final de la primera part se’ls va atragantar als jugadors alzirenys. Les circulacions de baló ja no eren tan fluides i fallava l’equilibri entre el joc interior i exterior. Dues pèrdues de baló van permetre al Don Bosco anotar un parcial de 6-0 que els posava de nou en el partit al descans (27-33).

Les coses no milloraren en l’inici del tercer quart. Com ve sent habitual, el Nou Bàsquet Alzira va saltar sense la concentració necessària i el conjunt local va aprofitar l’ocasió per a donar més intensitat al seu joc. El Don Bosco li pegava la volta al resultat en apenes dos minuts gràcies a un parcial de 8-0 (35-33, min. 22) i el tècnic Alberto Lahoz es veia obligat a demanar un temps mort.

Vicent

Vicent anota un triple amb l'oposició d'un jugador del Don Bosco.

A partir d’este moment, el tècnic alzireny va apostar novament per un canvi defensiu. La defensa en zona 3-2 va apagar les idees dels locals en atac. El domini en el rebot del Nou Bàsquet Alzira era quasi absolut i la intensitat defensiva feia que un Don Bosco que no tenia el dia en els llançaments exteriors tampoc trobara opcions clares de tir. Gràcies a un parcial de 0-14, el Nou Básquet Alzira recuperava la iniciativa i arribava al final del tercer parcial amb un resultat de 39-49.

En l’últim període, es va vore un partit d’anada i tornada d’una cistella a l’altra, amb continues imprecisions per part dels dos conjunts. En una fase del partit sense ordre ni concert, el Nou Bàsquet Alzira va saber controlar millor la situació i de la mà d’Alberto, David i Salva va incrementar el seu avantatge fins als quinze punts (47-62, minut 35), per a deixar el marcador en el definitiu 52-66.

Després d’esta treballada victòria, el primer equip rebrà dissabte que ve, a les 16.30 hores, al pavelló Fontana Mogort, al CD Berenguer Dalmau, en un partit que es presenta apassionant. Vos esperem a tots en el Fontana…

5 comentarios para “EL SENIOR MASCULÍ SUMA LA TERCERA VICTÒRIA EN TRES JORNADES”

 • Kaplan says:

  Ara venen dos partits contra equips de la “nostra” lliga, abans de jugar contra els “cocos” de la categoria. Si els guanyàrem, donariem un passet avant molt important. Ànim xicons, confiem en vosaltres…

 • Fran says:

  som el Llevant maxo xD

 • muri says:

  Eren 9 victories no??? De totes maneres, em pareixen moltes per a salvar la categoría… :S

 • Kaplan says:

  Enhorabona per les tres victòries, però açò no ha fet més que començar. Com ja va quedar demostrat la temporada passada, la lliga es molt llarga. Lo principal es aconseguir les deu victòries que faran falta per a mantindre la categoria. Ja teniu un terç del treball fet, però no n’hi ha que dormir-se ni confiar-se.

  Anim i a continuar treballant…

 • Alberto Lahoz says:

  Enhorabona xics!!!

  Treballant així durant els partits, amb aquesta intensitat i afrontant de cara els partits, amb peersonalitat i la nostra identitat, aconseguirem competir en tots i cadascun dels partits… I eixe serà el nostre exit!!

  Pero aixó es madura durant la setmana, així kel dimecres a treballar com uns cabrons!!

  Ànim i força

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials