Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Base Sportleader

Els júniors del Base Sportleader Alzira en un partit de pretemporada contra el CD Don Bosco de València.

El júnior masculí Base Sportleader Alzira va imposar-se al CB L’Alcúdia (61-30), gràcies a un gran tercer quart que va acabar amb un  parcial de 29-9, un resultat que deixa a l’equip que entrena Fran Pérez “Villa” en les posicions altes de la taula classificatòria.

S’esperava que el Base Sportleader Alzira demostrara la seua superioritat sobre un rival que venia de perdre els tres partits lliguers que havia jugat, però en el primer quart els nostres júniors es van vore superats en el rebot ofensiu i això, unit a la falta d’idees en atac, va provocar que els primers deu minuts es tancaren amb un resultat de 12-10.  En   el segon quart el Base Sportleader Alzira va tancar millor el rebot i va traure algun contraatac amb criteri, amb la qual cosa es va arribar al temps de descans amb un avantatge de 26-16, però encara sense realitzar un bon joc.

En la represa, les paraules de Villa al descans van tindre l’efecte esperat i els nostres júniors es van posar les piles, van augmentar la intensitat defensiva i no van deixar a l’Alcúdia desplegar el seu joc, recuperant així nombrosos balons. D’esta manera, el Base Sportleader Alzira es va adjudicar un parcial de 29-9 i va deixar el marcador al final del tercer quart en 55-25.

L’últim període va ser de canvis constants i, en conseqüència, la intensitat defensiva i ofensiva dels dos equips va baixar i es va arribar al final del partit amb un resultat de 61-30. Al remat, el Base Sportleader Alzira es va emportar la victòria gràcies a un tercer quart que va servir per a trencar el partit.  Amb este triomf, l’equip que entrena Villa es manté en els llocs alts de la classificació, a l’espera de viatjar la pròxima jornada a la pista del CB Joventut Xàbia.

Un comentario para “EL BASE SPORTLEADER S’IMPOSA AL CB L’ALCÚDIA I ES MANTÉ INVICTE”

  • Kaplan says:

    Enhorabona a tots els júniors per este començament de temporada, i molt especialment a Àlex Requena per la seua convocatoria amb el primer equips. A continuar així, xicons…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials