Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
N.B. ALZIRA GRANA 37 – C.B. SAN PEDRO MOIXENT 61
(5-5 / 3-8 / 5-6 / 5-9 / 6-7 / 4-5 / 5-8 / 4-13)

Després de les bones sensacions que malgrat la derrota l’equip va transmetre a la segona meitat jugada a Tavernes, l’Infantil Grana rebia al Fontana Mogort al C.D. San Pedro Moixent al que ja s’havia enfrontat durant la pretemporada, amb l’objectiu d’oferir a l’afició la primera victòria en lliga. 

A diferència d’encontres anteriors l’equip va eixir concentrat i posant en pràctica les instruccions de l’entrenador, les forces semblaven prou igualades i el primer temps acabava amb empat a 5. A partir d’ahí el N.B. Alzira començà a jugar de forma intermitent, cosa que el els moixentins aprofitaren, de forma lenta però constant, per a anar marcant xicotetes diferències en els parcials que els permetien arribar al descans amb una renda favorable de 10 punts (18-28). 

Poc va canviar l’escenari en la represa. Moixent mostrava un joc més solid i amb pocs despistes en defensa mentre que els alzirenys pareixien incapaços de corregir els seus principals defectes: falta d’intensitat en defensa i un defectuós balanç. Així doncs, encara que la diferència entre els dos equips no era molta, Moixent continuava servint-se de les facilitats que els locals li donaven per eixir al contratac i del seu domini del rebot ofensiu per a mantindre les diferències en el marcador, 33-48 a la fi del seté període. 

Si a l’inici del partit Alzira va mostrar la seua millor versió, els últims cinc minuts foren els menys afortunats, els nostres baixaren els braços i els de la Costera els infligien un parcial de 4-13 per a tancar el partit 24 punts per dalt (37-61), una diferència que de segur no hauria estat tan gran si els de Vicent Hervás s’hagueren empleat amb més disciplina i intensitat. 

Per si ens serveix de consol, els dos punts a la classificació s’anotaran al caseller del N.B. Alzira ja que Moixent es va presentar al partit amb tan sols 6 jugadors quan el mínim son 8. 

Anim xiquets, que la pròxima victòria heu d’aconseguir-la a la pista.

 

 INSTITUT JARQUE 49 – CYCA GANDIA 47
(9-8 / 2-10 / 13-7 / 4-4 / 0-5 / 6-0 / 5-6 / 10-7)

Institut Jarque i Cyca Gandia protagonitzaren un emocionant partit de bàsquet, ple d’alternatives en el marcador que en l’últim moment va acabar decantant-se a favor dels blaugrana que no pogueren comptar amb la participació dels seus pivots, Jorge i Aparisi, tots dos lesionats.

El 0-4 inicial era ràpidament contrarestat pels bons atacs alzirenys que amb ràpides penetracions trencaven la defensa visitant per a aconseguir cistelles fàcils i un parcial de 9-0. Però esta va ser una de les moltes ràfegues del partit, perquè prompte amb dos cistelles consecutives, Gandia mostrava que era un rival temible que no anava a llançar la tovallola al primer contratemps, es refeia i ens portava a la fi del primer perìode amb un apretat 9-8. 

Els següents períodes foren un per a cada equip. Després d’una cistella de Carlos el joc alzireny es va cortocircuitar, feblesa que els de la Safor aprofitaven per a assestar un parcial de 0-10 i posar-se 7 punts per dalt (11-18), la major diferència del partit. Estava clar que el partit anava a resultar exigent per a tots dos equips i la més mínima relaxació seria explotada sense pietat pel rival.

Els de Toni Salom tornaren a posar-se les piles i gràcies sobre tot a l’encert d’Omar i Miquel Sanjuan que acostaven el seu equip a tan sols 1 punt a l’acabament del tercer temps (24-25). L’igualtat dels següents cinc minuts feia que amb la mateixa diferència els dos equips es retiraren al vestidor (28-29).

No va anar bé el descans per a L’Institut Jarque, la falta d’idees i de movilitat en atac els impedia anotar en el cinqué temps i permetia que els de la Safor tornaren a anar-se’n 6 punts dalt (28-34). Afortunadament, Carlos, poc participatiu fins al moment, es va decidir a donar alguna mostra del bon jugador que és, atacant l’anella contrària amb decisió, Miquel Nadal va transformar dos tirs lliures, i al mateix temps Josep, Pau i Ferran començaren a apretar en defensa, especialment este últim, que a més d’estar sempre ben posicionat per a taponar les incursions rivals, es va erigir en dominador del rebot defensiu. Institut Jarque aconseguia un joc en blanc, 6-0, i igualava el partit a 34. Després de tantes alternatives, començava de nou el partit però ara, a falta de tan sols 10 minuts. 

Després d’un intercanvi de cistelles que feia augmentar la tensió tant a la grada com a la pista, tot quedava per a resoldre’s en el huité temps que els alzirenys afrontaven un punt per baix. Gandia tranformava tan sols un dels quatre tirs lliures dels que va gaudir i acte seguit, Miquel Nadal escollia un moment estelar per aconseguir la seua primera cistella en joc i empatar de nou el partit. A falta de 3 minuts continuava l’empat al marcador (43-43) fins que va tornar a apareixer Miquel Sanjuan, autor dels últims 6 punts de l’equip. L’avantatge aconseguit amb la primera cistella de la série final quedava anulat amb dos tir lliures transformats pels gandiencs que tornaven a empatar a falta de poc més d’un minut. Les altres dos ja resultaren definitives si bé els visitants encara pogueren retallar 2 punts, al transformar dos dels quatre tirs lliures dels que tornaren a gaudir. 

Victòria ajustadísima davant un gran equip format majoritàriament per jugadors de primer any que deixaren mostres de la seua qualitat. Per últim no podem deixar de destacar la valuosa aportació dels quatre jugadors de l’Infantil Grana, Ignacio, Ernesto, Omar i Josep, que en tot moment estagueren a l’altura d’este complicat partit.

Esperem que l’equip continue treballant per a millorar i evitar finals tan dramàtics que posen en perill la salut cardiobascular dels espectadors.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials