Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Muri

L'aportació anotadora de Muri, sobre tot en l'últim quart, va resultar fonamental per a aconseguir la victòria.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va aconseguir dissabte passat la  quarta victòria de lliga, en aquesta ocasió davant del CB Berenguer Dalmau de Catarroja per 69-64, un resultat que manté a l’equip que entrena Alberto Lahoz invicte en el més alt de la classificació del seu grup de categoria autonòmica.

El Nou Básquet Alzira va saltar a la pista sense la intensitat d’altres partits. L’equip alzireny va començar defensant correctament i en atac circulava amb fluïdesa la pilota, però simplement no li entraven els tirs, i els primers avantatges en el marcador van ser per al Berenguer Dalmau, encara que per poca diferència (7-10).

No obstant això, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz poc a poc van anar entrant en el partit i, comandats per Alberto Tejedor, que va anotar en sis punts consecutius en el tram final, es van anar per davant al final del primer quart (13-10).

En canvi, un parcial en l’inici del segon període de 2-8 va donar oxigen al Berenguer Dalmau, que es tornava a posar per davant en el marcador. Als jugadors alzirenys els costava molt anotar fins al punt d’aconseguir només 5 punts en els primers cinc minuts d’aquest període.  Van aparèixer llavors els homes interiors del Nou Básquet Alzira, aprofitant la superioritat de Juancar i amb Juanlu fent un immens treball en les dos zones, per a donar-li la volta al marcador i arribar al descans amb avantatge (29-27).

En el començament del tercer quart, el Nou Básquet Alzira va firmar els  millors moments del duel, amb Óscar i Muri especialment encertats de cara a cistella. L’avantatge del conjunt alzireny es va ampliar fins a aconseguir rendes que fregaven els deu punts (39-29, 48-37).

L’esforç defensiu va tornar a donar els seus fruits. El Nou Básquet Alzira es va aplicar en defensa, la pressió va començar a ofegar al conjunt visitant i va poder començar a córrer. Al Berenguer Dalmau li costava passar la pressió i es veia obligat a realitzar tirs forçats.

Amb 49-41 va començar l’últim període, en el qual va resultar fonamental l’aportació de Muri, amb 8 punts. El joc interior alzireny va continuar dominant de la mà d’Alberto, Juancar i Juanlu, especialment consistents en el rebot, i el Nou Básquet Alzira va arribar a adquirir una màxima renda d’onze punts, amb Óscar anotant set punts d’eixida.

Però el Berenguer Dalmau no havia dit l’última paraula i, amb dos cistelles des de mitja distància, es va posar a tres punts (58-55). Van ser els moments de majors problemes per a l’atac alzireny i un Berenguer Dalmau especialment encertat en els llançaments de mitja distància va aprofitar l’ocasió per a posar-se a un sol punt (61-60).

En este moment del partit va aparèixer la figura de Muri que, amb cinc punts consecutius, donava un respir als d’Alberto Lahoz (66-61). A continuació, un triple de Juancar deixava el partit quasi vist per a sentència (69-61). En l’últim minut, el conjunt visitant va haver de recórrer a les faltes personals per a apurar les seues opcions. Rafa no va estar especialment encertat des de la línia i un triple final dels visitants va deixar el marcador definitiu en el 69-64.

En resum, els de Alberto Lahoz, sense fer un gran partit però tampoc patir en excés, es van mostrar bastant consistents i al final van aconseguir una important victòria en el camí cap a la permanència. La pròxima jornada toca visitar la pista d’un vell conegut de la temporada passada en preferent, l’Almussafes-Prácticas (diumenge 13, a les 12 hores).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials