Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
C.B. QUART 46 – INSTITUT JARQUE N.B. ALZIRA 77
(6-6 / 4-14 / 6-12 / 5-2 / 12-6 / 6-8 / 5-9 / 2-20)

Els nostres infantils de l’Institut Jarque visitaven esta jornada la pista del fins ara líder C.B. Quart que havia eixit victoriós dels tres partits disputats. Un bon test per a anar coneixent el nivell i les possibilitats del nostre equip, que sense dubte l’ha superat amb bona nota. 

L’inici del partit, si be ha estat molt igualat, ja ens ha donat bones senyals perquè Carlos eixia disposat a interpretar l’important paper que li toca en este equip, assumint responsabilitats i tirant del carro en els moments difícils, i en cinc minuts impecables anotava els 6 punts de l’equip en el primer temps. 

Carlos, amb 26 punts, 6 rebots i 1 assistència va ser un dels destacats del partit

A continuació Josep no desaprofitava el descuit del seu entrenador que l’havia tret per error i abans de tornar-se’n a la banqueta, posava Institut Jarque per davant. Però era Miquel Sanjuan qui replegava el testimoni ofensiu de Carlos i, ben secundat per la resta de companys, aconseguia 12 punts consecutius i les primeres diferències en el marcador a la fi del quart (10-20). Diferències que continuaven estirant-se fins al 16-32, de nou gràcies a la bona mà de Carlos, la lluita en el rebot ofensiu de Jorge, l’incansable treball de Josep per tota la pista i la discreta però importantíssima tasca defensiva de Ferran. 

En el quart període els alzirenys començaren a embossar-se, i la pèrdua de fluïdessa en el seu joc era aprofitada pels locals per a retallar distàncies abans d’anar-se’n al descans (21-34). 

Guanyar a Quart no li resultarà fàcil a cap equip, en la seua pista menuda on qualsevol espectador, sense adonar-se pot estirar la cama i fer-li traveta a un jugador. Els locals, dirigits per Barberà, el seu millor jugador, capità i num. 5, eixiren a la càrrega disposats a pegar-li la volta al partit i gràcies als 10 punts transformats pel seu capità, que va mantindre un intens duel amb Carlos quasi tot el partit, apropava el seu equip a no més 7 punts. Evidentment, encara hi havia partit. 

Ferran va ser un baluart en defensa

Un nou quintet saltava a la pista en el sisé quart i a les cistelles de Miquel Nadal i Omar, els de casa responien amb un tir lliure transformat, un altre de dos i una cistella de tres, a falta de 30 segons que encenia el pavelló. Quart s’en venia amunt però abans que acabara el quart, Pau refredava els ànims locals amb una majestuosa cistella des de la línia de tirs lliures, just abans que sonara la botzina. l’Institut Jarque havia sabut aguantar els arreons dels locals i encarava els últims 10 minuts de partit amb una renda de 9 punts. 

De cap manera Quart donava el partit per perdut però les llampades del seu capità no eren suficients per tombar un equip que ahir va començar a donar millors mostres de solidesa i de variants de joc. Les anotacions de Carles, Jorge i Miquel Nadal deixaven el partit quasi decidit (44-57) a falta dels últims 5 minuts.

Encara ho va intentar Quart, esperonat pel seu entrenador des de la banqueta, però dos cistelles de Miquel Sanjuan i altres dos de Ferran, posaven als alzirenys 20 punts dalt. Els locals baixaren per fi els braços i els blaugrana s’aprofitaren per a firmar un parcial de 2-20 en l’últim període i acabar el partit amb un avantatge de 31 punts que resulta enganyós perquè lluny de ser un partit fàcil els de Toni Salom hagueren de lluitar i mantindre la intensitat durant tot el partit per a endur-se’n els dos punts. 

Miquel va tornar a oferir una bona actuació

Després de les nombroses lesions que han impedit a varios jugadors perparar adequadament la temporada l’equip va construint-se poc a poc. Un triomf important fruit del treball col·lectiu on tots els jugadors aportaren i resultaren decisius, si be hem de destacar la gran capacitat realitzadora de Carlos (26 punts) i Miquel Sanjuan 22 i sobre tot el enorme treball defensiu de Ferran Soler que a banda de agafar 10 rebots i amb l’ajuda de Pau i Jorge, es va encarregar d’impedir que els rivals trobaren posicions cómodes de tir prou de l’anella. Açò és simplement el principi, el camí és llarg i ens esperen encara equips molt més difícils, per als que serà necesari augmentar el ritme d’entrenament per a poder guanyar-los. 

A la fi del partit el Doctor Nadal hagué d’atendre Luis i donar-li un punt de sutura en el llavi provocat per una colsada involuntària. Malgrat la ferida, Luis no va voler abandonar els seus companys i acabà l’encontre fent també la seua important contribució a la victòria.

La recuperació de Jorge després de la lesió va ser fonamental

Pau, “La Fúria del Jarque”
 

 

C.B. LARRODE 66 – N.B. ALZIRA GRANA 26
(8-4 / 10-9 / 13-2 / 11-3 / 8-2 / 9-0 / 3-4 / 4-2)

L’Infantil Grana es desplaçava dissabte a Catarroja per a jugar el seu partit corresponent a la quarta jornada contra C.B. Larrode.

L’enfrontament contra este equip que havia guanyat els tres partits anteriors es preveia complicat, no obstant, els alzirenys tingueren una bona eixida i arribaren a posar-se 0-4 per davant, si be el domini dels locals en el rebot ofensiu els va permetre capgirar el marcador i guanyar el primer temps.

El N.B. Alzira va continuar oferint la seua millor versió, amb bones circulacions de baló en atac que els permetia realitzar penetracions i tirs lliurats. Malauradament els Grana patien en defensa i no eren capaços de detindre les dos millors individualitats de Larrode que es repartien els punts en este període.

El partit va canviar en el tercer quan l’entrenador local ordenava una defensa tancada en zona 2-3, deixant als nostres llançaments des de posicions allunyades a cistella que no saberen aprofitar per la falta d’encert.

L’excés de tirs exteriors fallats i la falta d’intensitat per a entrar pel mig de la zona rival va anar minvant la confiança dels xicons de Vicent Hervàs en el tercer i quart temps.

La situació no va millorar després del descans i Larrode va sentenciar el partit aprofitant el defectuós balanç defensiu de l’Alzira per a eixir amb facilitat al contratac i aconseguir cistelles còmodes.

Com mostren els parcials, tan sols en els dos últims períodes els de la Ribera tornaren a augmentar la intensitat defensiva i fruit d’això furtar més balons i impedir els contratacs del rival. Amb estos últims 10 minuts el joc va estar dominat per les defenses, amb un tanteig baix i el marcador clarament decidit a favor dels de casa.

Una llàstima que nostre equip no sabera mantindre durant tot el partit la intensitat mostrada al principi i al final.

Per això volem quedar-nos en el bon joc dels dos primer quarts, així com destacar el debut d’Alex i de l’aleví Carles Soler que sense fugir de responsabilitats defensives i ofensives va anotar 4 punts seguits només eixir al camp.

Ànim a tots que si continueu entrenant fort i amb ganes, les victòries no poden trigar a arribar.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials