Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Infantil grana-Moixent

L'infantil grana en un moment del partit de fa dos jornades contra el CD San Pedro Moixent

L’infantil grana que entrena Vicent Hervàs afrontava este cap de setmana la visita a la difícil pista del CB Larrode. Les primeres sensacions de l’equip van ser bones i els primers avantatges van ser a favor del Nou Bàsquet Alzira (0-4) davant d’un conjunt teòricament superior. Però malauradament, els problemes en el rebot defensiu van provocar que els locals capgiraren el marcador abans que acabara el primer quart (8-4).

No obstant això, els nostres infantils van continuar plantant cara al rival en el segon període, on va destacar l’aparició de l’aleví Carles Soler, que va anotar 4 punts consecutius en el seu debut amb l’equip infantil. Per moments, es va poder vore una bona circulació de baló en atac, que proporcionava penetracions i tirs lliurats, però en defensa els nostres infantils patien davant dels dos millors jugadors del Larrode, que es repartien els punts en este segon quart.

La dinàmica del partit va canviar en el tercer període, quan el conjunt local va apostar per una defensa en zona 2-3 molt tancada que, junt a les reduïdes dimensions de la pista, convidava als llançaments dels nostres infantils des de posicions allunyades de la cistella. Però els nostres jugadors no tenien el seu dia amb un encert molt baix.

Infantil grana-Moixent

És moment de continuar treballant per tal de donar el màxim els 40 minuts de partit.

Precisament, l’excés de llançaments exteriors, en moltes ocasions en posicions difícils, i la falta de decisió per a penetrar pel mig de la zona rival van derivar en una falta de confiança dels nostres infantils per a tractar de revertir la situació. En els tres períodes següents, el CB Larrode va aconseguir una diferència que va resultar definitiva, a base de contraatacs i cistelles còmodes.

En els dos últims períodes, els infantils van recuperar la intensitat defensiva i, fruit d’això, van recuperar alguns balons i no permetien als locals eixir en contraatac ni els concedien rebots ofensius. Estos últims minuts van estar dominats per les defenses, amb un tanteig baix, ja decidir a favor dels locals.

Del partit, ens hem de quedar amb la intensitat mostrada a l’inici pels jugadors entrenats per Vicent Hervàs, amb dos primers quarts a un bon nivell. És moment de continuar treballant per tal de donar el màxim els 40 minuts de partit i ser capaços de competir contra qualsevol equip. Ànim, xicons…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials